28/03/2024

Θέλουν την Ronda Rousey για ΜΜΑ με …εσώρουχα!

Πάνω που η Ronda Rousey έχασε την ευκαιρία να γίνει η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας της Marvel, ήρθε και «έσκασε» μια νέα πρόταση που σίγουρα…αντισταθμίζει την παραπάνω χαμένη ευκαιρία.

Οι ιθύνοντες της κορυφαίας…ΜΜΑ διοργάνωσης με εσώρουχα  (σ.σ. υπάρχουν και άλλες;) Lingerie Fighting Championship εξέφρασαν το ενδιαφέρουν να υπογράψουν την Ronda Rousey αν αυτή αποσυρθεί από το UFC.

» H Ronda Rousey ήταν πάντα στην κορυφή της λίστας μας¨είπε ο πρόεδρος του LFC. «Δεν είναι απλά μια από τις κορυφαίες μαχήτριες όλων των εποχών, αλλά και μια πολύ όμορφη γυναίκα που δεν φοβάτε να δείξει την σέξι πλευρά της».

FightersDome.grμην χάσετε τις εκπτώσεις!

«Έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι η κ. Rousey θα σκεφτεί σοβαρά έναν ρόλο με το LFC είτε ως μαχήτρια είτε ως εκπρόσωπος. Έχει υπάρξει επικριτική για το πόσο λίγο πληρώνονται οι μαχήτριες και το LFC έδειχνε από πάντα την πρόθεση να τις πληρώσει πολύ καλά». 

QNT Greece τα καλύτερα συμπληρώματα

Δεν ξέρω αν τα λέει στα σοβαρά ο πρόεδρος ή είναι απλά τρικ για δημοσιότητα αλλά με 15.000 $ το ανώτερο που δείχνουν τώρα μάλλον δεν θα δελεάσουν την Rousey εκτός αν τις δώσουν  μετοχές ή τίποτα τέτοιο. Αλλά και πάλι ποιος το σκέφτεται στα σοβαρά αυτό; 

katsinopoulos-768x230

Για καθαρά … εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς, δείτε παρακάτω βίντεο: