29/03/2024

Η USADA και τα ντόπινγκ τεστ δεν ξεχνούν τον «παλαίμαχο» Conor McGregor

Η απόφαση του Conor McGregor να αποσυρθεί από την ενεργό δράση επέφεραν πολλές αλλαγές στην MMA κοινωνία και εξελίξεις πήραν μορφή «ντόμινο».

Το main event του επετειακού και έξτρα σημαντικού για την ιστορία της διοργάνωσης άλλαξε με απόφαση του Dana White ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες τον απέσυρε από αντίπαλο του Nate Diaz, αναζητώντας πλέον άλλο μαχητή να πάρει τη θέση του.

Επίσης ο τίτλος που κατέκτησε ο Conor σύμφωνα με την τροπή που έχουν πάρει τώρα τα πράγματα αναμένεται να αλλάξει χέρια την ίδια κιόλας ημέρα, δηλαδή στις 9 Ιουλίου.

Το πλάνο του UFC με μέχρι στιγμής δεδομένα θέλει τους Aldo και Edgar να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας, με τον McGregor να χάνει φυσικά τη διάκρισή του… αμαχητί στην προκειμένη περίπτωση.

Στο παιχνίδι όμως της απόσυρσης ή τελικά όχι του Conor McGregor μπήκε και η USADA. Ο συγκεκριμένος οργανισμός είναι η… αστυνομία του ντόπινγκ στο UFC και ομολογουμένως τον Ιρλανδό τον έχουν από κοντά και θα συνεχίσουν να τον έχουν.

Σύμφωνα με τον White ακόμη και να μετανιώσει για τις αποφάσεις του ο πρωταθλητής η πολιτική της USADA δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί λέγοντας μία ωραία πρωία: «Γεια σας ήρθα…»  Όχι! Η USADA για τέσσερις ολόκληρους μήνες θα θέσει τον MMAer σε καθεστώς εποπτείας και συνεχόμενων ελέγχων ντόπινγκ…

Τελικά, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα απ’όσο ήδη είναι και το μόνο σίγουρο δεδομένο είναι ότι ο «Διαβόητος» τα έχει βάλει όλα σ’ένα μίξερ και τα’χει κάνει… τουρλού τουρλού.

Αυτός είναι ο δικός μου απόλυτος μαχητής! Ο δικός σου; 

Ή μας δουλεύει το UFC ή o άλλος έγινε… Παράφρων Βασιλιάς;

Στο WWE o McGregor (;)