20/04/2024

Η Rousey έπιασε τον McGregor σε … «βασικό μισθό» με 3.000.000 $

Η Ronda Rousey με την σημερινή της μάχη κόντρα στην νυν πρωταθλήτρια Amanda Nunes, έπιασε τον Conor McGregor στην κορυφή της λίστας με τις υψηλότερες βασικές αμοιβές στην ιστορία της διοργάνωσης με 3.000.000 $. 


ekptosiΑυτός είναι ο ελάχιστος μισθός που θα εξασφαλίσει η πρώην πρωταθλήτρια του UFC και το μοναδικό ποσό μαζί με τα μπόνους που το UFC είναι υποχρεωμένο να αποκαλύψει στο κοινό μέσω της αθλητικής επιτροπής.

Μεγάλα αστέρια όπως η Rousey και πρωταθλητές έχουν να εισπράξουν και ένα ποσοστό επί των πωλήσεων του PPV που αποτελεί και την μερίδα του λέοντος της αμοιβής τους. Ο Conor δηλαδή, με τα 3 εκατ. του βασικού και τα ποσοστά του PPV μπορεί να φτάνει τα 10-15.000.000. Αυτό το μεγαλύτερο ποσό το UFC δεν το ανακοινώνει ποτέ.

Που σημαίνει ότι θα πρέπει να δούμε τι πωλήσεις θα κάνει το UFC 207 για να εκτιμήσουμε αν έφτασε τον Ιρλανδό η Rousey και στο συνολικό ποσό, αν και το σίγουρο είναι ότι έβγαλε πολλά λεφτά.

Σύμφωνα με τα Μέσα η πρωταθλήτρια Amanda Nunes θα βγάλει 100.000 ως βάση και άλλα 100.000 αν κερδίσει όμως χτες άκουσα τον White να λέει ότι θα πάρει ποσοστά από τα PPV που σίγουρα θα εκτινάξουν και την δική της αμοιβή.