29/03/2024

Η Nunes τιμωρεί την Holm με τον δικό της τρόπο…

Το 2015 η Holly Holm διέλυε την Ronda Rousey με ένα φοβερό λάκτισμα στο κεφάλι. Τέσσερα χρόνια μετά έχουμε μία φάση καρμπόν αυτή την φορά με διαφορετική έκβαση.


Η Amanda Nunes ήταν αυτή που ένα λεπτό πριν την λήξη του πρώτου γύρου πετυχαίνει ένα καταπληκτικό λάκτισμα,»έργο τέχνης», που τελειώνει την Holm και της δίνει άλλο ένα επιχείρημα γιατί είναι η καλύτερη γυναίκα fighter του πλανήτη.

Η Nunes δεν ανησύχησε καθόλου αυτά τα τέσσερα λεπτά που πρόλαβε να αγωνιστεί, από την φοβισμένη Holm που δεν προσπάθησε να ανοίξει το παιχνίδι της. Το συντηρητικό της πλάνο όμως, δεν την βοήθησε και η Nunes όταν βρήκε την ευκαιρία τελείωσε το ματς.

«Ήθελα να την τιμωρήσω με τον δικό της τρόπο», έλεγε στο τέλος η Nunes που υπερασπίστηκε την ζώνη της και έγινε η πρώτη γυναίκα που έριξε νοκ άουτ την Holm στην καριέρα της. Τώρα η Nunes κοιτάει την επόμενη υπεράσπιση ζώνης που θα γίνει στην featherweight κατηγορία.

Η Holm έχει πέντε ήττες σε επτά ματς με τέσσερις διαδοχικές που ίσως την βάλουν σε σκέψεις να τερματίσει την καριέρα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

😱😱😱 #hollyholm VS #amandanunes #ufc239

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ¢໐นງคr.๓๓ค (@cougar.mma) στις