26/04/2024

Η Hellas Top Team στο ULTIMATE CHALLENGE H-1

Στο Ultimate Challenge H-1 που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2013 η Hellas Top Team συμμετείχε με τέσσερις αθλητές για την διεκδίκηση ζωνών.
-67 κιλά  ο Αρης Ντογκάνι vs  Χατζηανδρέου (Ιωακειμίδης)
-75 κιλά  ο Σπανιάς Βαγγέλης vs  Μπένος Αρης (Πετρίδης)
-85 κιλά  ο Κωνσταντελόπουλος Στέφανος vs  Μπρουντα Ελσιντ (Κρητικος)
-91 κιλά  ο Ρίτζι Σαμο  vs Ρουμελιώτης (Μπατζόγλου)
Ο Ντογκάνι στην πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς έδωσε έναν πολύ τεχνικό αγώνα, ξεκίνησε υποτονικά τον πρώτο γύρο αλλά ανεβάζοντας ρυθμό κερδίζει τον δεύτερο και στον τρίτο γύρο πιέζει ασφυκτικά και ενώ βρίσκεται μπροστά 3 σημεία 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, τραυματίζεται στο μικρό δάκτυλο του ποδιού και σταματάει ο αγώνας.
Ο Σπανιάς Βαγγέλης αγωνίζεται από την αρχή με χτυπημένο το αριστερό πόδι,το οποίο δεν χρησιμοποιεί σε όλη την διάρκεια του αγώνα όπου κυρίως πυγμαχούσε. Ενας δυνατός αγώνας  που βρίσκει δίκαια νικητή στα σημεία τον Μπένο.
Ο Κωνσταντελόπουλος Στέφανος ανέβηκε στο ρίνγκ μετά από 2 χρόνια αποχή (στρατιωτική θητεία) και  με τον πολύ καλό Μρούντα  ξεσήκωσαν τους θεατές. Πολύ δυνατός και τεχνικός αγώνας με τον Στέφανο να πιέζει από τον πρώτο γύρο μέχρι τον τελευταίο με κορ-α-κορ και τον Μπρούντα να απαντάει επικίνδυνα αλλά μεμονωμένα. Δίκαιος νικητής και κάτοχος της ζώνης ο Κωνσταντελόπουλος.
Στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς ο Ρίτζι Σάμο απέναντι στον Ρουμελιώτη που έδειξε να έχει επικίνδυνα λακτίσματα, επανέλαβε ότι και στο Scorpion IV, νίκη με Τ.Κ.Ο. στο πρώτο λεπτό του πρώτου γύρου.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ