28/03/2024

Η ώρα της «Karate Hottie» στο Invicta!

Είναι απίστευτο το πόση διαφορά έχουν κάνει στο κόσμο των γυναικείων ΜΜΑ, η είσοδός τους στο UFC και η πρώτη αποκλειστικά γυναικεία διοργάνωση Invicta FC. Αν η πρώτη είναι αυτή που δίνει το δικαίωμα στο όνειρο κάθε μαχήτριας να γίνει η νέα Ronda Rousey, η δεύτερη δίνει το δικαίωμα στην επιβίωση για εκατοντάδες μαχήτριες που βρήκαν επιτέλους ένα σπίτι και μία σταθερή δουλειά.

Μία από αυτές είναι και η Michelle Waterson ή αλλιώς γνωστή ως Karate Hottie. Ο λόγος εμφανής από τις φωτογραφίες της. Απο μικρή ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και τις διαφημίσεις αλλά οι πολεμικές τέχνες ήταν που την κέρδισαν.  Μαθήτρια του καράτε από 10 χρονών, σήμερα έχει μαύρη ζώνη ενώ έχει ασχοληθεί και με το Wushu και το Muay Thai. Όσον αφορά τις ΜΜΑ, προπονείτε από την αρχή της καριέρας της σε ένα από τα κορυφαία γυμναστήρια του χώρου, το Jacksons MMA.

michelle-waterson

Όμως, παρότι θεωρείτε μία από τις σταθερές αξίες στην κατηγορία της εδώ και χρόνια η Waterson αντιμετώπισε όλα τα προβλήματα που είχαν οι μαχήτριες  τα προηγούμενα χρόνια.  Πέρασε την καριέρα της παίζοντας στα prelims άγνωστων και πολλές φορές παρακμιακών διοργανώσεων και παρά τις νίκες της η αναγνώριση ερχόταν κυρίως λόγο της εμφάνισής της. Αυτή ήταν και ο κύριος λόγος που πήρε μία θέση στο πρωτοπόρο (και άγνωστο) μαχητικό reality «Fight Girls»  το 2006 και εξασφάλισε και την συμμετοχή της σε ένα επεισόδιο του Mtv show «Bully Beatdown».

Αυτή η εμφάνισή της όμως αποτελεί και δίκοπο μαχαίρι αφού πολλοί την υποτιμούν ως άλλο ένα «μοντελάκι» που θέλει να γίνει γνωστό. Η ίδια δεν φαίνεται να αγχώνεται ιδιαίτερα.

waterson38c

«Έχω συναντήσει κόσμο που με αντιμετώπισε διαφορετικό λόγο του nickname μου. Αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν ξέρω από που παίρνουν την ιδέα κάποιοι ότι μάχομαι για να φαίνομαι καυτή. Αν ήθελα να δείχνω όμορφη θα έμενα στο μόντελινγκ και θα άρχιζα τις πολεμικές τέχνες»

Μαχητικά όμως; Όλο το 2011 δεν είχε ούτε μία μάχη και πιο πριν οι περισσότερες από τις αντιπάλους της είναι τώρα ανύπαρκτες.

Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι γι΄αυτή τη κοπέλα το ότι στις  5 Απριλίου θα παίξει για τον πρώτο σοβαρό της τίτλο στο Invicta FC ενάντια στην Jessica Penne.

Μέχρι τότε ας δούμε μερικά βίντεο από την Karate Hottie.