19/04/2024

Η τρελή ιστορία του Carlos Condit με καυγά σε camp των ειδικών δυνάμεων

Ο Carlos Condit είναι ένας από τους πιο σκληρούς μαχητές των MMA αυτή την στιγμή στον πλανήτη. Μπορεί να έχει κάποιες σερί ήττες ωστόσο παλεύει όλα τα παιχνίδι και δίνει ψυχή. 


Τρανή απόδειξη η παλαιότερη νίκη επί του Nick Diaz. Μία ιστορία που τον συνοδεύει αποκάλυψε ο Michael Bisping και έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

«Βρεθήκαμε σε ένα camp μία μικρής ομάδας ειδικών αποστολών του Αμερικανικού στρατού. Ήταν όλοι άρτια εκπαιδευμένοι και έκαναν φοβερή προπόνηση. Το camp είχε μέσα ένα ρινγκ. Ένας από τους άντρες ζήτησε στον Carlos να κάνουν σπάρινγκ. Εκείνος αποκρίθηκε θετικά. Ο αντίπαλος του έριχνε χαλαρά jabs και ο Condit ακολούθησε τον ίδιο ρυθμό. 

Ήταν πολύ φιλικός. Μόλις τελείωσε το σπάρινγκ ήρθε και ένας σωματώδης που τον αποκαλούσαν φονιά. Ο Condit έβαλε γάντια και με τον συγκεκριμένο άντρα. Ο ειδικοδυναμίτης τον ρώτησε πόσο δυνατά μπορεί να τον χτυπήσει. Ο Condit απάντησε πως όσο δυνατά χτυπήματα δεχτεί, τόσο θα απαντήσει. Μία λογική απάντηση. Ξαφνικά όμως ο άγνωστος άντρας του έριξε μία ύπουλη γροθιά πριν ξεκινήσουν. 

Ήταν τόσο δυνατή που ο Carlos σωριάστηκε. Σηκώθηκε όμως, κούνησε το κεφάλι του δεξιά αριστερά και ξεκίνησε έναν συνδυασμό χτυπημάτων που κατέληξε με λάκτισμα και τον αντίπαλο του να πέφτει αναίσθητος κάτω. Οι παρευρισκόμενοι πάγωσαν με την εικόνα. Δεν ξέρω αν ήταν αυτό που έκανε το πιο σωστό αλλά μου έμοιαζε δίκαιο», κατέληξε ο Bisping.

https://www.youtube.com/watch?v=ihlFuKnA-To