28/03/2024

Η σχέση McGregor,Fury,Till και άλλων με το καρτέλ των Kinahan

Tα Ιρλανδικά μέσα κατά καιρούς έχουν παρουσιάσει φωτογραφίες γνωστών αθλητών όπως ο Conor McGregor, o Tyson Fury να είναι παρέα με γνωστά ονόματα του υποκόσμου στην Ιρλανδία, όπως το καρτέλ των Kinahan.


Ο Daniel γιος του διαβόητου βαρόνου Christy Kinahan είναι αυτός που κινεί τα νήματα από την Ιρλανδία μέχρι το Ντουμπάι και την Ισπανία. Το 2012 άνοιξε γυμναστήριο με τον πρώην πυγμάχο Matthew Macklin ονόματι MGM.

Στόχος ήταν να βγάλουν αθλητές αλλά και να τους προμοτάρουν. Το 2016 άλλαξε όνομα και έγινε Mack The Knife (MTK) Global. Το συγκεκριμένο γυμναστήριο δεν είχε μυστικούς δεσμούς με τον Kinahan.

Οι ίδιοι παραδέχτηκαν πως ο Kinahan δίνει συμβουλές στους ντόπιους μαχητές! Μερικοί από αυτούς πολύ γνωστοί όπως ο Carl Frampton και ο Jamie Conlan.

Τον Μάρτιο του 2017 ο Tyson Fury ανάρτησε φωτογραφία με τον Daniel Kinahan στο πλευρό του. Λίγους μήνες αργότερα ανακοίνωσαν την συνεργασία τους με τον Fury λέγοντας πως θα έχουν ρόλο συμβουλευτικό για την επιστροφή του στην δράση…

Το MTK διαθέτει 40 μαχητές μεταξύ αυτών τον Daren Till, την Viviane Pereira και άλλους.  Το 2018 ανακοίνωσε το γυμναστήριο πως κάνει μποικοτάζ σε όλα τα Ιρλανδικά μέσα γιατί θεωρούσαν πως τους πολεμούν.

Τον McGregor τον συνδέουν λόγω της φιλίας το με τον Μichael Conlan(αγαπημένο παιδί του MTK). Ο πυγμάχος που πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Λονδίνο το 2012 είχε στον πλευρό του τον Notorious.


Εκείνος προσπάθησε να τον βάλει στην κάρτα των αγώνων με τον Floyd Mayweather αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο McGregor έχει βρεθεί αρκετές φορές και αυτός σε πρωτοσέλιδα, παρέα με πρωτοπαλίκαρα των Kinahan και παρά το ότι δεν έχει αποδειχτεί εμπράκτως σύνδεση με την Ιρλανδική μαφία, πολλά τοπικά μέσα γράφουν παρασκηνιακά άρθρα για τις καλές σχέσεις του Notorious και άλλων γνωστών μαχητών με το καρτέλ.