26/04/2024

Η συγκλονιστική επίσκεψη του Dana White στην Βοστώνη!

Προ λίγων ημερών ο Dana White κατάφερε τελικά να βρεθεί στην πόλη την οποία μεγάλωσε τη Βοστώνη, θέλοντας να συμπαρασταθεί σε όλους εκείνους που έζησαν το φόβο μέσα από το… τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα που σκότωσε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε εκατοντάδες!

Ο πρόεδρος του UFC περπάτησε για μερικές ώρες στους δρόμους της αγαπημένης του πόλης, λέγοντας: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι στους δρόμους που στάθηκα και περπάτησα άπειρες φορές θα γινόταν τέτοιος χαμός. Μισώ να μιλάω γι’αυτή την τραγωδία…»

Επίσης, ο White δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη απ’όλους τους κατοίκους, καθώς δεν πρόλαβε να έρθει νωρίτερα στη Βοστώνη: «Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να έρθω νωρίτερα… Θέλω να ζητήσω άμεσα συνάντηση με τον Δήμαρχο για να συζητήσουμε κάτι πολύ σημαντικό!»

Ερωτηθείς για το τι ακριβώς θα πει με τον Δήμαρχος της «πράσινης» πόλης ο Dana: «Η εταιρία μας νιώθει την υποχρέωση να βοηθήσει τις οικογένειες των ανθρώπων που επλήγησαν! Γνωρίζω πως είναι νωρίς ακόμα για να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τις οικογένειες των θυμάτων, οπότε θα ζητήσω από τον Δήμαρχο να με βοηθήσει, ώστε να καταβληθούν βοηθήματα στις οικογένειες. Αποφασίσαμε να δωρίσουμε 30.000.000 δολάρια να και τα χρήματα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχουν ουδεμία σχέση…«