27/04/2024

Η πρόβλεψη του Fightsports για το Nunes vs Pennington

To main event του UFC 224 είναι αυτό που τραβά την προσοχή του κοινού αφού πρόκειται για ένα κλασικό ντέρμπι γυναικών στην Bantamweight κατηγορία. 


Η Amanda Nunes κάνει μία τρομερή πορεία από το 2015 και μετά, το όνομα της εκτοξεύτηκε μετά την νίκη επί της Ronda Rousey ωστόσο μοιάζει να έχει κάνει σημαντικότερα πράγματα από αυτό. Οι δύο νίκες με την Shevchenko για παράδειγμα είναι αξιοσημείωτες, ωστόσο στα συν της είναι η θεαματική βελτίωση στο παιχνίδι της.

Το 2014 όταν έχασε από την Zingano είχε εμφανής αδυναμίες στην φυσική κατάσταση ενώ σήμερα το striking της και ιδιαίτερα στο πυγμαχικό κομμάτι μοιάζει τέλειο. Η Nunes έχει την μοναδική ικανότητα να είναι εύστοχη στα χτυπήματα που επιχειρεί φθείροντας σχετικά σύντομα τις αντιπάλους. Στο ματς με την Raquel Pennington, είναι το απόλυτο φαβορί.

Η Raquel από την πλευρά της έχει να αντιπαρατάξει το αήττητο σερί της εδώ και τέσσερις αγώνες με αποκορύφωμα την κατά πολλούς έκπληξη επί της Miesha Tate.

Η Pennington δεν θα αποφύγει την όρθια μάχη παρά το ότι είναι ικανή στο έδαφος ωστόσο εφόσον πάει το παιχνίδι στο striking θα προτιμήσει τα κλιντσ, κλείνοντας την απόσταση στην Βραζιλιάνα, που είναι…μανούλα στο distance game.

Η πρόβλεψη του Fightsports. gr για το ματς τα ξημερώματα είναι: Νίκη στον δεύτερο γύρο με ΤΚΟ της Nunes