25/04/2024

Η κατάρα του… Frank Mir!!!

Ο Daniel Cormier θα αντιμετωπίσει τον πρώην πρωταθλητή του UFC , Frank Mir, στο ντεμπούτο του στην κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση και το πρώτο σχόλιο μας ήταν πόσο καλό ζευγάρωμα είναι αυτό για τον πρώην μαχητή του Strikeforce. Σωστά;

Λάθος! 

Όλα άλλαξαν όταν διάβασα ένα αποκαλυπτικό άρθρο στο mmamania.com που με αδιάσειστα στοιχεία, απέδειξε ότι ο Frank Mir είναι καταραμένος… Όχι ο ίδιος, αυτός μια χαρά τα πάει, με εξαίρεση ένα τρακάρισμα με την μηχανή του πριν από λίγα χρόνια. Οι αντίπαλοι του είναι οι αποδέκτες της κατάρας αφού όσοι κέρδισαν τον Frank Mir… είδαν την καριέρα τους να ξεφουσκώνει!

Δείτε τα στοιχεία: 

O Ian Freeman έβγαλε νοκ άουτ τον Mir στο UFC 38. Στην επόμενη μάχη ο Freeman βγήκε νοκ άουτ από τον Arlovski.

Τέσσερα χρόνια μετά ο Marcio Cruz έβγαλε νοκ άουτ στον Mir στο UFC 58 . Στη συνέχεια έχασε σερί από τον Monson και τον Arlovski. Λίγο μετά τον πέταξαν έξω από το UFC.

O Brandon Vera τον έβγαλε νοκ άουτ στο UFC 65 και έχασε και αυτός 2 σερί μάχες από Silvya και Werdum.

Όταν ο Lesnar αντιμετώπισε τον Carwin στο UFC 100 και οι δύο είχαν ισοπεδώσει στην προηγούμενη μάχη τους τον Mir. Αποτέλεσμα; Ο Lesnar έφαγε τρελό ξύλο στον πρώτο γύρο και ο Carwin κατάφερε να χάσει τη μάχη στον δεύτερο! Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια δηλαδή.

Τελευταίο θύμα ο Junior Dos Santos που αντιμετώπισε τον Cain Velasquez πριν από λίγες μέρες, χάνοντας συγκλονιστικά. Ναι καλά το θυμηθήκατε ο Dos Santos κέρδισε τον Frank Mir στην προηγούμενη μάχη του.

Τα στοιχεία δείχνουν την αλήθεια.. ο Cormier είναι σε πολύ επικίνδυνο μονοπάτι