27/04/2024

Η εθνική ομάδα της ΕΟΠΥΜΥ στο Παγκόσμιο της WMMAA

Την δευτέρα αναχωρεί η Εθνική ομάδα mma της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ. για το Μινσκ της Λευκορωσίας. Θα λάβει μέρος στο 2ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της WMMAA που θα διεξαχθεί στις 11 – 12 Σεπτεμβρίου με συμμετοχές πάνω από 60 χώρες.
Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από τους :-66 κιλά  Βαρδής Γιώργος (Leons Ζακύνθου, 2ος Πανελλήνιο 2014)
-77 κιλά Λασκαρίδης Χρήστος (HELLAS Top Team , 2ος Πανελλήνιο 2014),
-84 κιλά Γιατράς Αγγελος (Leons Ζακύνθου, 3ος Πανελλήνιο 2014),
-93 κιλά Καπερώνης Ιωάννης (MMA gym, 2ος Πανελλήνιο 2014) ,
+93 κιλά Ντόζης Διονύσης (Leons Ζακύνθου) και συνοδό προπονητή τον Λιβέρη Μπάμπη.
Η Εθνική ομάδα αποτελείται από τους πρώτους αθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος , σε περίπτωση αδυναμίας του πρωταθλητή να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της εθνικής , την θέση του παίρνει ο δεύτερος αθλητής , ο τρίτος και ου το καθεξής.
Την Τετάρτη θα γίνουν οι καθορισμένες ιατρικές εξετάσεις και το ζύγισμα των αθλητών, την Πέμπτη η έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και οι ημιτελικοί αγώνες . Την Παρασκευή θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες στις έξι κατηγορίες ανδρών και η επαγγελματική διοργάνωση mma «BFC 30».
» Η εθνική ομάδα της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ. είναι έτοιμη να αναχωρήσει για την Λευκορωσία με τους αθλητές μας να έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, αν λάβουμε υπόψιν μας τις καλοκαιρινές διακοπές που μεσολάβησαν. Το 2ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της WMMAA διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Αθλητισμού και του υπουργείου Τουρισμού της διοργανώτριας χώρας και πιστεύω ότι οι αθλητές μας θα βιώσουν φιλοξενία κι εμπειρίες παρόμοιες με αυτές του 1ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Αγία Πετρούπολη το 2013.» δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ Δημητρίου Δημήτρης.