29/03/2024

Η… αστυνομία του ντόπινγκ στον Lesnar αλλά με προχειρότητα!

O Brock Lesnar έχει να παίξει στο UFC από τον Δεκέμβριο του 2011 όταν ακόμη οι έλεγχοι ντόπινγκ στο κορυφαίο ΜΜΑ promotion δεν ήταν και κάτι τόσο καθημερινό. Πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει και όποια πέτρα κι αν σηκώσεις φαινομενικά η USADA θα είναι από κάτω.

Την Παρασκευή ο πρώην πρωταθλητής του promotion θα θεωρείται πια μέλος του ρόστερ του UFC, έστω κι αν αυτό θα γίνει για ένα και μόνο παιχνίδι. Έτσι λοιπόν αμέσως μόλις πιστοποιηθεί από τον οργανισμό για τον Lesnar η USADA θα αναλάβει δράση.

Η πολιτική των ελεγκτών λέει ότι κάθε φορά που ένας αθλητής ή έχει καιρό να αγωνιστεί ή αποσύρθηκε και επιστρέφει θα βρίσκεται σε διαρκή έλεγχο από τους φορείς για τέσσερις μήνες! Το θέμα αυτό είχε γίνει πολύ γνωστό όταν ο McGregor δήλωσε… σύνταξη και ο Dana είπε ότι και σε περίπτωση επιστροφής η USADA θα τον ελέγχει αρκετούς μήνες πριν τον αγώνα.

Όσον αφορά τον Lesnar, καθώς όπως αναφέραμε παραπάνω όταν αγωνίστηκε τελευταία φορά στο UFC, USADA δεν υπήρχε για να ελέγχει ο οργανισμός θεωρεί πως ο Brock θεωρείται νέο μέλος του ρόστερ, οπότε θα ελεγχθεί μονάχα για το τωρινό διάστημα μέχρι και τη μάχη.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr:

O Χρήστος Κελλετζιάν μιλάει αποκλειστικά για τη μεγάλη του μάχη  

Μήνυμα Hunt σε Lesnar με… WWE ειρωνεία

Όταν ο Lesnar… πάτησε τον Mir!