20/04/2024

Ηλίας Μπαζιάνος: Πανέτοιμος ενόψει Βουλγαρίας!!!

Μετά από αποχή δύο χρόνων ο Ηλίας Μπαζιάνος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, πέφτοντας μάλιστα στα… βαθιά. Στις 23 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζει τον Sotir Kitchukov και σε δηλώσεις του εδώ στο Fightsports. gr, μας τονίζει την αγωνιστική του ετοιμότητα, σκιαγραφώντας μάλιστα τον αντίπαλο του, που δείχνει να γνωρίζει καλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαζιάνου:

Ηλία σε καλωσορίζουμε στο fightsports. gr. Γνωρίζουμε την εξαιρετική δουλειά που κάνετε με τον κ. Δημητρίου…. Είσαι έτοιμος αγωνιστικά για την μάχη σου στην Βουλγαρία;
Αν και είχα μια αποχή 2 χρόνων απ τον αθλητισμό και στο αγωνιστικό κομμάτι του αλλά και γενικά ,πιστεύω ότι μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου θα έχω δουλέψει ικανοποιητικά για τον συγκεκριμένο αγώνα .
Γνωρίζεις τι εστί Kitchukov;
Ναι τον γνωρίζω και έχω παρακολουθήσει κάποιους αγώνες του. Είναι ενεργός αγωνιστικά. Δουλεύει στο παιχνίδι του και πυγμαχία και grappling. Δεν βιάζεται να γυρίσει το παιχνίδι του στο έδαφος αλλά ούτε έχει και πρόβλημα και εκεί. Πιστεύω θα γίνει ένας πολύ ωραίος αγώνας.
3.Ποιος είναι ο στόχος σου μέσω αυτής της διοργάνωσης ;
Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο πέρα απ το να υπάρξει μια καλή εμπειρία για όλους πέρα απ το αποτέλεσμα.
4.Ποιον αθλητή από Ελλάδα θα ήθελες να αντιμετωπίσεις;
Τον Μπαζιάνο (αχαχα).Πέρα από την πλάκα ευτυχώς δεν με ταλαιπωρεί μια τέτοια σκέψη γιατί ταλαιπωρία θα ήταν κάτι τέτοιο…προσωπικά τουλάχιστον !