24/04/2024

Ζουράμπι Ζαρνάτζε ενάντια σε Σταμάτη Μορούλη στο GFC 5!

Μία από τις πιο «καυτές» μάχες της Ελληνικής ΜΜΑ σκηνής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο κλειστό του Tae Kwon Do στις 25 Ιανουαρίου για το GFC 5.

Οι υπογραφές «έπεσαν» στα γραφεία του GFC με τον πρόεδρο της διοργάνωσης Γιώργο Βεντούρα και οι δύο καλύτεροι και πιο φορμαρισμένοι MMAers στα  κιλά τους, Ζουράμπ Ζαρνάτζε και Σταμάτης Μορούλης , θα κοντραριστούν σε μία μάχη που αναμένεται να συναρπάσει στα – 87 κιλά.
Ο «Ζούρα» του MMAGYM είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των Ελληνικών κλουβιών όντας ένας από τους πρωταγωνιστές των 3 πρώτων GFC. Επέστρεψε δυναμικά πριν από λίγους μήνες όταν έβγαλε εντυπωσιακά Νοκ Άουτ τον Παναγιώτη Στρουμπούλη δείχνοντας ότι είναι πιο δυνατός και φορμαρισμένος από ποτέ.

Ο Σταμάτης Μορούλης (ΑΕΙΜΑΧΟΝ) έχει καριέρα αρκετών ετών στα Ελληνικά κλουβιά και ρινγκ όμως φέτος ήταν η μεγάλη χρονιά του. Ξεκινώντας με την εκπληκτική υποταγή επί του Ρίτζι Σάμο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα παιχνιδιού, συνέχισε αναγκάζοντας τον Παναγιώτη Στρουμπούλη σε εγκατάλειψη στο CFO 1 ενώ κέρδισε και τον έμπειρο Άκη Βασιλείου στο Sanda vs Thai. Η κορυφαία όμως στιγμή του ήρθε όταν κέρδισε τον εξαιρετικό Γιάννη Παλαιολόγο στο Cage Survivor σε μία μάχη που θεωρείται από πολλούς ως η κορυφαία για το 2013.
Με την τρομερή του φυσική κατάσταση και την τεχνική του κατάρτιση σε όλα τα επίπεδα είναι από τους καλύτερους ΜΜΑ μαχητές σήμερα.

Ζευγάρι «φωτιά» λοιπόν για το GFC 5 της 25ης Ιανουαρίου στο κλειστό του Tae Kwon Do στο Φάληρο σε μία βραδιά που όχι μόνο θα συνεχίσει την φοβερή παράδοση που άφησαν τα GFC 1 και 2 στον ίδιο χώρο αλλά θα την ανεβάσει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα.  Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα ζευγάρια της κάρτας του κορυφαίου ΜΜΑ event της χώρας.

Μείνετε συντονισμένοι στο επίσημο προφίλ του GFC στο facebook.

GFC 5, Cage by Ventouras!