16/04/2024

Ζαλισμένος από το φάρμακα ο Thompson χειρουργήθηκε και επιστρέφει… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις τρεις εβδομάδες μετά τη μάχη τίτλου απέναντι στον Tyron Woodley ο «Wonderboy» χειρουργήθηκε στο γόνατο. 


Το χρόνιο πρόβλημά του στο γόνατο ο Stephen Thompson… φίξαρε με χειρουργείο τρεις εβδομάδες μετά τον αγώνα που έδωσε στο UFC 209 κόντρα στον πρωταθλητή της welterweight κατηγορίας Tyron Woodley.

Ο «Wonderboy» μέσω instagram «ανέβασε» ένα βίντεο στο οποίο φανερά ζαλισμένος από την φαρμακευτική αγωγή μίλησε στους φαν του λέγοντας ότι το χειρουργείο πήγε καλά. Ο Thompson παρέμεινε δύο ημέρες στο νοσοκομείο της περιοχής του στην Καλιφόρνια και ήδη τα ρεπορτάζ αναφέρουν ποιες οι επόμενες σκέψεις του μετά την δεύτερη ευκαιρία που έχασε για να γίνει πρωταθλητής.

Πριν από μερικές ημέρες ο προπονητής Kavanagh μίλησε στα media λέγοντας πως θέλει να δει τον μαχητή του, Gunnar Nelson να παίζει με τον Stephen Thompson. Από την πλευρά του εντυπωσιακού στράικερ προκύπτει περισσότερο ενδιαφέρον για μάχη με τον Carlos Condit ή τον Robbie Lawler.

Ο Thompson πριν μπει στο χειρουργείο είχε μιλήσει στο BJPENN.com και εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει πρώτα με τους δύο προαναφερθέντες και αργότερα στο μέλλον να μοιραστεί το κλουβί με τον Ισλανδό.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ THOMPSON:

Super successful surgery today! I want to thank Dr. Folk, @callahalla, and the Hillcrest hospital staff for taking care of me and for the tattoos lol!! #feelinggood #success #backatitsoon #loveyall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephen «Wonderboy» Thompson (@wonderboymma) στις

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Έχασε ο καλύτερος πυγμάχος του πλανήτη! (BINTEO)

Αυτοί είναι οι δέκα κορυφαίοι μποξέρ του πλανήτη

Μετράει αντίστροφα για το UFC 210 (BINTEO)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK