25/04/2024

Ε, μήπως να δούμε λίγο τι εστί Jose Aldo; (VIDEO)

Ο MMAer Jose Aldo είναι ένας από τους τελευταίους… Μοϊκανούς της χρυσής γενιάς των Βραζιλιάνων που σάρωσαν όλους τους τίτλους σε όλες τις κατηγορίες του UFC τα τελευταία χρόνια.

Η ήττα από McGregor δεν μπορεί να σβήσει την τεράστια ιστορία του συγκεκριμένου fighter σε καμία των περιστάσεων.

Μιλώντας καθαρά αντικειμενικά ο Conor McGregor χρειάζεται χύσει πολύ αίμα ακόμα για να φτάσει την κληρονομιά του Aldo στο κλουβί. Ο πρώην featherweight πρωταθλητής είχε 11 ολόκληρα χρόνια να ηττηθεί πριν εμφανιστεί ο Ιρλανδός και είχε υπερασπιστεί τον τίτλο του εννέα φορές! Εννέα, ναι και ο Conor καμία ακόμη…

Ο φοβερός Ιρλανδός είναι πρωταθλητής σχεδόν ενάμισι χρόνο και ξέρετε πόσες μπήκε στη διαδικασία της υπεράσπισης; Καμία!

Είναι σαφές πως οι Βραζιλιάνοι δεν πουλάνε πλέον και ο Conor είναι η «κότα με τα χρυσά αυγά» για το UFC και γι’αυτόν ακριβώς το λόγο το UFC ας πούμε ότι του κάνει τα χατίρια. Κανένα χατίρι ουσιαστικά. Ο Dana και οι μέτοχοι δεν είναι τίποτα χθεσινοί φυσικά. Εννοείται πως δεν πατρονάρουν τον Ιρλανδό, απλά τον ξεζουμίζουν.

Οπότε ο Aldo πληρώνει τη στροφή που κάνει ο οργανισμός στο χρήμα και όχι στην αξία του μαχητή. Πολλοί γράφουν από το πρωί πως ο Jose και να αποσυρθεί από τις MMA δεν έγινε δα και κάτι. Τι λέμε τώρα; Ο άνθρωπος καλά κάνει και διεκδικεί το δικαίωμα της ρεβάνς και του τίτλου που κρατούσε για τόσα χρόνια.