29/03/2024

Επιτυχίες της Hellas Top Team στα Extreme Games

Η Hellas Top Team συμμετείχε με δύο αθλητές στα Extreme Games  στην Ρόδο στις  3-6 Μαΐου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο 18χρονος Ζαφειρόπουλος  Ιωάννης έλαβε μέρος στην κατηγορία -70.3 kg  στο mma κατακτώντας την δεύτερη θέση . Στον ημιτελικό κέρδισε τον αθλητή  από το Νεπάλ οδηγώντας τον σε εγκατάλειψη με ground pound στον πρώτο γύρο.

Στον τελικό αντιμετώπισε τον δυνατό αθλητή από την Λευκορωσία ,ξεκίνησε δυνατά καταφέρνοντας αρκετά χτυπήματα(λακτίσματα, πυγμές) στον αντίπαλό του αλλά ύστερα από take-down του αντιπάλου του ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να συνεχίσει, κατακτώντας έτσι την 2η θέση της κατηγορίας του.
 
Η Χριστίνα Παπασωτηρίου στα -60 kg  γυναικών αντιμετώπισε την Ιρανή αθλήτρια σε αγώνα τριών γύρων των δύο λεπτών με Κ-1 rules για την ερασιτεχνική ζώνη της παγκόσμιας ομοσπονδίας  W.M.F. (World Muai Thai Federation).

Η Ιρανή αθλήτρια με εμπειρία στην πυγμαχία και στο Μουάϊ Ταϊ ξεκίνησε δυνατά θέλοντας να επιβληθεί, όμως η Χριστίνα με έξυπνο παιχνίδι εκμεταλευόμενη το ύψος της  κέρδισε τον πρώτο γύρο .

Στον δεύτερο γύρο η Ιρανή τα έδωσε όλα καταφέρνωντας να ισσοροπήσει τον αγώνα . Η Παπασωτηρίου δείχνοντας ψυχή και ακούγοντας την γωνία της έκανε έναν καταπληκτικό τρίτο γύρο που την οδήγησε στην κατάκτηση της  ζώνης, δίνοντας  χαρά στους παρευρισκόμενους Έλληνες θεατές».