20/04/2024

Επιτυχίες για την Εθνική ομάδα Π.Ο.ΜΜΑ στην Γερμανία

Η εθνική ομάδα της Π.Ο.ΜΜΑ βρέθηκε στην Δρέσδη της Γερμανίας στις 7-10 Δεκεμβρίου λαμβάνοντας μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της WMMAA.Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Τέσσερις αθλητές αποτελούσαν την Ελληνική αποστολή με συνοδούς τον πρόεδρο  και τον γ.γραμματέα της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Δημητρίου Δημήτρη και Σώζο Παναγιώτη. Δυστυχώς μόνο οι τρείς αθλητές αγωνίστηκαν αφού ο 3ος παγκόσμιος πρωταθλητής Μπάρκας Αθανάσιος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στον ώμο του και δεν έλαβε μέρος. Αναλυτικότερα οι αθλητές που πήρανε μέρος και οι διακρίσεις που έφεραν : Στελλίου Χριστίνα (Λέοντες Ασπροπύργου) ασημένιο μετάλλιο στα – 61.2 kg , Σπανιάς Βαγγέλης (Hellas Top Team) χάλκινο μετάλλιο στα – 70.3 kg , Παπαδόπουλος Γεώργιος (Gladiators Larisas) χάλκινο μετάλλιο στα -93 kg.

«Μία πολύ μεγάλη εμπειρία για τους αθλητές μας που λαμβάνοντας μέρος στα εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα γίνονται όλο και καλύτεροι και μας χαρίζουν στιγμές μοναδικές βλέποντας την Ελληνική σημαία στο βάθρο των απονομών. Μέσα από το έργο της Π.Ο.ΜΜΑ το ερασιτεχνικό mma θα ανθήσει στην χώρα μας και θα συνεχίσει να μας δίνει επιτυχίες στον διεθνή χώρο», δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΜΜΑ Δημητρίου Δημήτριος.