28/03/2024

Επιτέθηκαν στην κόρη του Fedor και φόβοι για… βεντέτα με Τσετσένους!

Ο αγώνας MMA μεταξύ ανήλικων παιδιών στο κρατίδιο της Τσετσενίας εξόργισε τον Fedor Emelianenko ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον της διοργάνωσης και του προέδρου Ramzan Kadyrov!


Στην τσετσενικά πλευρά δεν άρεσαν καθόλου τα σχόλια του «αυτοκράτορα».

Σαν να μην έφταναν όμως όλα αυτά ρώσικα Μέσα αποκαλύπτουν πως την περασμένη Τετάρτη και μόλις μερικές ημέρες αφότου ο Fedor είπε αυτά που είπε η κόρη του έπεσε θύμα κακοποίησης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μόλις 16 ετών θυγατέρα του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή ξυλοκοπήθηκε την ώρα που βάδιζε από το σχολείο στο σπίτι της κι αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της Μόσχας…

Ο Fedor με τη σύζυγο και την κόρη του

Σε πρώτη φάση τα ρώσικα ΜΜΕ δεν αποκάλυπταν το όνομα του Fedor, αλλά ήρθε το Bloodyelbow να κάνει την αποκάλυψη.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδέουν το γεγονός με τα σχόλια του Emelianenko κατά του απόλυτου ηγέτη της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov. Ο συγκεκριμένος έχει πιστούς ακόλουθους και δεν αποκλείεται να λειτούργησαν αυτοβούλως με θύμα τους δυστυχώς ένα νεαρό κοριτσάκι.

***Αξίζει να σημειωθεί πως οι δηλώσεις του Fedor έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και δράσεις που προστατεύουν τα δικαιώματα των παιδιών θέλουν να επέμβουν.

Πάντως, τα σχόλια του «αυτοκράτορα» έχουν διαγραφεί από παντού και ο Kadyrov έγραψε ο ίδιος στα social media πως ο Ρώσος κατάλαβε το λάθος του.

***Ένα εξίσου σημαντικό γεγονός σε αυτή την υπόθεση είναι πως ο Emelianenko πήγε μόνος του στη μάχη, καθώς μέχρι και ο Khabib Nurmagomedov δήλωσε υπέρ των αγώνων ανήλικων παιδιών!