19/04/2024

Επιστροφή στο ΜΜΑ με Λέοντες Ασπροπύργου για την Κάλλια Καρούνη

Η Κάλλια Κουρούνη, επέστρεψε στις ΜΜΑ προπονήσεις στους Λέοντες Ασπροπύργου με σκοπό να επιστρέψει στο ΜΜΑ παράλληλα με την πυγμαχία. Θυμίζουμε ότι την πρώτη και μοναδική φορά μέχρι τώρα που είχε αγωνιστεί στο κλουβί ήταν στο GFC 2 όπου είχε χάσει με υποταγή από την Βούλα Ζέρβα. Διαβάστε την ανακοίνωση των Λεόντων Ασπροπύργου:

«Εδώ και 1,5 μήνα στην ομάδα των Λεόντων προστέθηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Κ-1,πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια στην επαγγελματική πυγμαχία και με πολλές άλλες εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις Κάλλια Κουρούνη.

Αν και φέτος έχει θέσει υψηλούς στόχους στην επαγγελματική πυγμαχία (κατάκτηση παγκόσμιων τίτλων) αφού το επαγγελματικό μποξ είναι το επάγγελμα της, όμως σε συνεννόηση με τον μάνατζερ της θέλουν να κατακτήσουν τίτλους και στο κομμάτι του ΜΜΑ με αργά και σταθερά βήματα!

Πρώτος της σταθμός καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι το πρωτάθλημα Bjj τον Οκτώβριο,μιας και δουλεύουμε πολύ grappling και bjj. Μάλιστα όπως βλέπετε τέσταρε και τις δυνάμεις της με τον Αλέξη Σαββίδη λίγο πριν τον αγώνα του το Σάββατο στην Ελβετία!»

katsinopoulos-768x230