20/04/2024

Επιστροφή με Nate Diaz αλλά ποτέ…

Ο Ariel Helwani ένας από τους κορυφαίους ρεπόρτερ MMA στις ΗΠΑ υποστηρίζει πως μετά το ραντεβού των Dana White, Lorenzo Fertitta και Conor McGregor οι τρεις άντρες έχουν καταλήξει σχετικά με το ποιον θα αντιμετωπίσει ο Ιρλανδός κατά τη μεγάλη του επιστροφή στο κλουβί του UFC.

Οι πηγές του δημοσιογράφου θέλουν τον McGregor να αντιμετωπίζει τον Nate Diaz στην πολυαναμενόμενη ρεβάνς που ήταν να γίνει στο UFC 200 και μέχρι στιγμής το μέλλον της είναι άγνωστο. Από εκεί και πέρα η αναφορά λέει πως ο Conor αφού παίξει αυτό το παιχνίδι ο οργανισμός θα τον ήθελε πίσω στην κατηγορία που είναι πρωταθλητής.

Όσον αφορά το θέμα της κατηγορίας δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι ο McGregor δεν μπορεί να παίξει ξανά στην featherweight κατηγορία μια και δυσκολεύεται να ρίξει τα απαιτούμενα κιλά. Κανείς πάντως δεν μπορεί με τα βεβαιότητας να μιλήσει για το μέλλον το «διαβόητου» αφού είναι και εντελώς απρόβλεπτος.

Περισσότερα για τις σχέσεις τις τριανδρίας υπάρχει στο fightsports.gr και στη συνέντευξη του Ιρλανδού στο ESPN ενώ ενδιαφέρουσες ειδήσεις που αφορούν τα 50.000.000 δολάρια που δίνει ο Mayweather για να παίξει με τον Conor, επίσης υπάρχουν στο fightsports.gr: 50.000.000 $ από Mayweather σε McGregor.