20/04/2024

Επιστρέφει στο UFC ο Georges St Pierre!

Ο Καναδός πρώην «υπερπρωταθλητής» τα βρήκε με το UFC, σύμφωνα με το MMAfighting.com και αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο για πολλές μάχες σύντομα.


Ο GSP είχε περάσει μια φουρτουνιασμένη περίοδο με τον Dana White, τον οποίο περιέγραψε και ως έναν από τους λόγους της απόσυρσης του από το άθλημα.

Πρόσφατα μάλιστα, ενώ ο Καναδός επαναλάμβανε ξανά και ξανά ότι θέλει να γυρίσει αλλά δεν τα βρίσκουν στο συμβόλαιο, ο White έλεγε πως είναι μόνο λόγια.

Η κόντρα κορυφώθηκε με την ηγετική παρουσία του GSP στην πρώτη συνέντευξη Τύπου της νέας ομοσπονδίας ΜΜΑ μαχητών που θέλει να αντιδικήσει με το UFC.

Μάλιστα ο Conor McGregor τον είχε αποκαλέσει υποκριτή και ότι συμμετείχε μόνο και μόνο γιατί δεν πήρε την συμφωνία που ήθελε. Τώρα που την πήρε, μένει να δούμε τι θα κάνει με την ομοσπονδία.

Οι πληροφορίες του mmafighting κάνουν λόγο για μάχη μετά το καλοκαίρι και ο Michael Bisping, που πρόσφατα είπε ότι ο Καναδός θέλει να τον αντιμετωπίσει, περιμένει με την ζώνη της middleweight κατηγορίας στο χέρι.

Το θέμα είναι ότι ο GSP είναι μικρός για Middleweight (σε όγκο) και κερδίζοντας τον Bisping μετά θα τον περιμένουν τα… θηρία.

Συν ότι ο Bisping υποτίθεται ότι είναι να παίξει με τον Romero αν και δεν φαίνεται να καίγεται κι όλας.

Ίσως μια επιστροφή στην welterweight κατηγορία να είναι καλύτερη. Είναι και μεγάλος πια, έχει και τόση αποχή..για να δούμε πως θα επιστρέψει.