28/03/2024

Επιστρέφει ο Brock Lesnar στο UFC;;;

Αυτή είναι μια φήμη για την οποία έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές  όμως συνήθως ήταν ο τρόπος με τον οποίο ασκούσε πίεση ο Lesnar στο WWE αλλά φέτος φαίνεται να πατάει στην πραγματικότητα περισσότερο από ποτέ. Το συμβόλαιο του που προέβλεπε 5 εκ. δολάρια τον χρόνο για περιορισμένες εμφανίσεις λήγει και είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανανεωθεί με τόσο υψηλή αμοιβή. Μετά την ίδρυση του WWE network που λειτουργεί σαν το Fight Pass του UFC με μικρή μηνιαία συνδρομή αλλά με πολύ περισσότερο περιεχόμενο, οι συνδρομές δεν πήγαν καθόλου καλά σε σχέση με όσα περίμεναν, τα έσοδα από τα Pay per views μειώθηκαν και το WWE αναμένεται να παρουσιάσει την τρέχουσα χρονιά  ΖΗΜΙΑ ύψους 40 εκ. δολαρίων… Που σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουν περικοπές και η προοπτική της ανανέωσης του Lesnar απομακρύνεται σιγά σιγά.

Από την άλλη το UFC λόγω τραυματισμών και αποχωρήσεων έχει ανάγκη από ονόματα κράχτες (Δείτε το Push που γίνεται στον Mcgregor) και θα υποδεχόταν με ανοιχτές αγκάλες τον Lesnar πίσω. Έναν Lesnar μάλιστα που είναι πια 100% υγιής από την αρρώστια που τον είχε ταλαιπωρήσει. Σίγουρα rematch με Cain κοκ δεν είναι πια στον ορίζοντα αλλά μπορούν να γίνουν πολλά δυνατά ματς με τον Brock. Μάλιστα και ο Carwin και ο Mir πρόσφατα δήλωσαν θετικότατοι σε ρεβάνς μαζί του!

Εκτιμούμε ότι ο Lesnar θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να μείνει στο WWE πριν αποφασίσει την επιστροφή στις ΜΜΑ αλλά το χρήμα μπορεί να μιλήσει!