26/04/2024

Επιμένει το δίδυμο Kavanagh-Roddy πως θα προετοιμάσει τον McGregor στο νέο του ματς

Μπορεί να έχουν φουντώσει οι φήμες πως ο Conor McGregor βρίσκεται στα χαρακώματα με την μέχρι πρότινος ομάδα του, ωστόσο John Kavanagh και Owen Roddy επιμένουν πως εκείνοι θα είναι που θα προετοιμάσουν τον Notorious στο επόμενο αγώνα του. 


Το δίδυμο μάλιστα μιλώντας στην Irish Mirror τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για την ημερομηνία επιστροφής του Ιρλανδού παρά το πρόσφατο μήνυμα του ίδιου πως θα αγωνιστεί τον Δεκέμβριο.

Ο McGregor είναι δεδομένο πως βρίσκεται προς των πυλών της επιστροφής κι αν δεν γίνει αυτό πριν το τέλος του 2019 θα γίνει στις αρχές του νέου χρόνου. Πάντως προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός πως ο Kavanagh και ο Owen δηλώνουν σιγουριά πως θα είναι στο πλευρό του Notorious τονίζοντας παράλληλα πως δεν έχουν καμία επικοινωνία μαζί του!

Το team βρέθηκε τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2018 όταν ήλθε η βαριά ήττα από τον Khabib Nurmagomedov. Ο McGregor κατά καιρούς έχει αφήσει αιχμές για ευθύνες της ομάδας του, αποδίδοντας την κακή εικόνα στην λάθος τακτική.

Συγκεκριμένα ο Notorious είχε τονίσει πως ήταν λάθος να επικεντρωθούν στο αμυντικό κομμάτι και πως θα σταματήσουν τα takedowns, αντί να κοιτάξουν πως θα καταστρέψουν τον Nurmagomedov.

Πάντως το σίγουρο είναι πως ο McGregor προπονείται αυτή την περίοδο με τους δύο επικρατέστερους επόμενους αντίπαλους του να είναι οι Poirier και Gaethje. Η ομάδα του από την άλλη θεωρεί ιδανική λύση τον Frankie Edgar ως πρώτο ματς επιστροφής.