26/04/2024

Επιβεβαιώθηκε το Bisping vs. Romero!

Στο κενό πέφτουν τα σχέδια του Michael Bisping για ματς που θα του αποφέρει πακτωλό χρημάτων στο UFC. Ο Dana White «ανακοίνωσε» ότι ο πρωταθλητής θα παίξει μέσα στη χρονιά με τον Yoel Romero.   


Στην εκπομπή “UFC Unfiltered” o πρόεδρος του UFC τόνισε ότι ο Romero είναι ο μαχητής που αξίζει περισσότερο από τον καθένα να πάρει την ευκαιρία τίτλου στην middleweight κατηγορία κόντρα στον Michael Bisping.

Σύμφωνα με τον Dana, ουσιαστικά έκανε το χατήρι στον Bisping να παίξει με τον Henderson, καθώς σέβεται και τον Dan που στην τελευταία μαχητική του βραδιά έπρεπε να πάρει ένα μεγάλο ματς γιατί του άξιζε αφού έπαιξε με όλους στην καριέρα του.

Όσον αφορά τον Romero ο White είπε: «Ο Yoel είναι στη δουλειά χρόνια και περιμένει την ευκαιρία τίτλου. Ο Bisping ήθελε τον Henderson και του δώσαμε αυτό το ματς γιατί το άξιζε και ο Dan λόγω της προσφοράς του στο άθλημα. Ο Bisping πρέπει τώρα να υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον νούμερο ένα διεκδικητή.»

Υπενθυμίζουμε πως ο Romero κέρδισε στο UFC 205 τον Weidman και με βάση αυτό ο Dana είπε: «Εάν δείτε τι έκανε στον Weidman, τότε σίγουρα του αξίζει ένας αγώνας τίτλου.»

🔥#ufc205 #YoelRomero 👊🏾💥 ❌ Жесточайщий нокаут от Солдата Бога 🎥 Yoel Romero vs Chris Weidman 😈 Победа Йоэль Ромеро нокаутом в 3-раунде 🎵 Martin Garrix – Proxy (Fillchi Trap Remix) ➖ ☑️ Самые крутые видео 🔝👑 ✅ Подпишись на ____________________________________ #mma #ufc #мма #нокаут #mcgregor #conormcgregor #thenotorious #legend #rousey #rondarousey #tyson #miketyson #tyronwoodley #ufc207 #eddiealvarez #alvarez #ufc205 #nurmagomedov #макгрегор #нурмагомедов #knockout #wonderboy #stephenthompson #johnson #michaeljohnson #woodley #thompson

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης 👊ММА/Уличные драки👊 (@mma_show.vid) στις