27/04/2024

Επίσημα τον Ιανουάριο το GFC 5

To Greek Fighting Championship G.F.C. και ο πρόεδρος του Γιώργος Βεντούρας ανακοινώνουν την μεγαλή επιστροφή της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης στην έδρα της την Αθήνα και το Ολυμπιακό Κλειστό του Tae Kwon Do, στις 25 Ιανουαρίου του 2014.

Στο συγκεκριμένο χώρο το GFC παρουσίασε 2 από τις καλύτερες μαχητικές παραγωγές που έχουν γίνει στην Ελλάδα με τα δύο πρώτα event του και υπόσχεται ότι το GFC 5 θα είναι δυνατότερο από ποτέ!

GFC 5 – The cage is back!

To G.F.C. (Greek Fighting Championship) αποτελεί μια καλά οργανωμένη εταιρική προσπάθεια, με ειδίκευση στον αθλητισμό και ειδικότερα, στις διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων, με έδρα την Αθήνα!

Ιδρύθηκε στις αρχές του 2010, από τον Γιώργο Βεντούρα (Επιχειρηματία, πρώην Αθλητή, Διατροφολόγο και Μάνατζερ) σε μια προσπάθεια να υποστηρίξουμε την υγιή προετοιμασία (εκπαίδευση, προπόνηση, εκγύμναση, διατροφή, ιατρική παρακολούθηση καθώς και την ανάδειξη και προώθηση επαγγελματιών αθλητών πολεμικών τεχνών από την Ελλάδα, καθώς και την δημιουργία massive events στα πρότυπα του UFC (ίσως το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο μετά την F1 με περισσότερους από ένα δις. θεατές στον πλανήτη σε κάθε event) και του Ιαπωνικού K1 Grand Prix.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ(2011:ΔΥΟ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ TAE KWON DO,2012: ΣΤΟ W NIGHT CLUB,2013:ΛΑΡΙΣΑ),

«…ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΨΗΛΑ!!!!!»

 GFC Cage by Ventouras