26/04/2024

Εντυπωσιακός Rory Macdonald στο Bellator (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας εντυπωσιακός Rory Macdonald, ένα χρόνο μετά την τελευταία μάχη του, έκανε ντεμπούτο στο Bellator 179 με τον καλύτερο τρόπο αφού «τελείωσε» χτες τον Paul Daley με υποταγή στον 2ο γύρο.


Από την αρχή του πρώτου γύρου ο Καναδός κυριάρχησε στη μάχη παίρνοντας ένα Takedown και ελέγχοντας το παιχνίδι στο έδαφος με ευκολία, μάλιστα είχε αρκετές απειλές για υποταγή ή και ΤΚΟ αλλά ο Βρετανός έβγαλε τον γύρο όμως ήταν πίσω στο σκορ 10-8.

Ότι δεν κατάφερε στον πρώτο, το πέτυχε στον δεύτερο γύρο ο Rory αφού πρώτα τον έριξε το έδαφος με ένα λάκτισμα και εκεί αφού τον «έψησε» λίγο, κλείδωσε ένα rear naked choke για την μεγάλη νίκη.

Τώρα περιμένει τον νικητή της μάχης  Douglas Lima (πρωταθλητής ) vs. Lorenz Larkin για να διεκδικήσει την ζώνη της διοργάνωσης. Η κατηγορία των 77 κιλών ήταν ήδη η πιο ενδιαφέρουσα σε όλο το Bellator τώρα με τον Rory απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο «δράμα».

Στα άλλα αποτελέσματα, ο Linton Vassell κέρδισε τον Liam McGeary με υποταγή (arm triangle choke) στον 3ο γύρο και ο Cheik Kongo τον Augusto Sakai με απόφαση πλειοψηφίας.

Ο γιος του Kimbo Slice, Kevin Ferguson jr πήρε το ΤΚΟ στον 1ο γύρο ενώ και ο Βρετανός με Κυπριακή καταγωγή Stav Economou κέρδισε τον Dan Konecke με γκιλοτίνα.