20/04/2024

Ελληνική Αποστολή στο MAX FIGHT 31 στη Βουλγαρία

Ετοιμάζεται πενταμελή  Ελληνική αποστολή με αθλητές mma  από τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ. Δημητρίου Δημήτρη, που θα ταξιδέψει στις 10 Μαΐου 2013 για τρίτη φορά στο Rousse της Βουλγαρίας, μία πολύ όμορφη και γραφική πόλη στα βόρεια της χώρας.

Μετά την ακύρωση του Max Fight 30 στο Bansko όπου είχε ανακοινωθεί ελληνική αποστολή (αυτό πραγματοποιήθηκε στην Σόφια χωρίς διεθνείς αγώνες), στο Max Fight 31 θα λάβουν μέρος 5 Έλληνες mmaer’s. Ήδη έχουν κλειστεί τα δύο πρώτα παιχνίδια για τους Γρηγοριάδη Ηρακλή(K-1 Gym/ Brasa) και Ντογκάνυ Αρη (HellasTopTeam).

O Ηρακλής Γρηγοριάδης καλείται για δεύτερη φορά στο βουλγάρικο promotion μετά από την ήττα που είχε δεχτεί  από τον Emil Zahariev, έχοντας έτσι στο παλμαρέ του μία νίκη και μία ήττα απέναντι σε Βούλγαρους αθλητές. Ο αγώνας είναι  στα 93 κιλά, διάρκειας 3 x5’ και αντίπαλός του τώρα  ο Julian Chilikov .

«O  Chilikov είναι ένας αθλητής που προέρχεται από τον χώρο της πάλης, με εμπειρία τόσο στο grappling όσο και στις mma. Έχει διαγωνιστεί παλαιότερα σε αγώνες grappling (ΕΟΠΥΜΥ) στην Αθήνα και τον έχω δει σε αγώνα mma στην Βουλγαρία. Πιστεύω ότι είναι ένας αθλητής στα μέτρα του Γρηγοριάδη και  εάν ο Ηρακλής  είναι σε καλή κατάσταση, θα δώσει έναν καλό αγώνα με σκοπό την νίκη. » δήλωσε ο Δημητρίου Δημήτρης.

Στον δεύτερο διεθνή αγώνα θα βρεθεί ο Ντογκάνυ Αρης,που έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό που υπέστη στο ThrowDown 2 στον πολύ καλό αγώνα ενάντια στον δυνατό Παυλίδη. Ο αγώνας στα 66 κιλά,διάρκειας 3×5’ και αντίπαλός του ο Valeri Velikov.

« O Velikov προέρχεται από παλαιστική οικογένεια,ο προπάππους, ο παππούς ,ο πατέρας του ασχολήθηκαν με τον πρωταθλητισμό. Είδα τον Βούλγαρο αθλητή στην προηγούμενη διοργάνωση max fight στο Rousse και πραγματικά με εντυπωσίασε. Ένας συνολικός παίχτης, τόσο στο όρθιο παιχνίδι όσο και στο έδαφος . Πιστεύω ο Αρης να κάνει μία καλή εμφάνιση,έχουμε αρκετό χρόνο να ετοιμαστούμε και στοχεύουμε την νίκη παρά την μεγάλη εμπειρία του Βούλγαρου αθλητή.» δήλωσε ο προπονητής της Hellas Top Team Δημητρίου Δημήτρης.

Tις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των υπόλοιπων αθλητών που θα συμπληρώσουν την Ελληνική αποστολή στο Rousse.