25/04/2024

Ελευθερία Μήτρου: Με επτά μήνες προπόνηση μπαίνει στο κλουβί του Cage Survivor

To Cage Survivor συνηθίζει να αποτελεί φυτώριο ταλαντούχων αθλητών στις μικτές πολεμικές τέχνες, αφού κατά καιρούς έχει αναδείξει πολλούς παίκτες.


Ιδιαίτερα στις γυναίκες ΜΜΑ μετά την Έλενα Γάθη, που αγωνίστηκε στο προηγούμενο με την Χριστίνα Χάρις Στελλίου, δίνει το χρίσμα σε δύο ακόμη κορίτσια, που θα συναντηθούν στις 17 Ιουνίου.

Ο λόγος για την Αιμιλία Καπρή που σας έχουμε συστήσει παλαιότερα λόγω kickboxing αλλά και την Ελευθερία Μήτρου που μετά από επτά μήνες προπόνησης μπαίνει στο κλουβί.  Η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι 28 χρονών και αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ζωή της, δηλώνοντας ενθουσιασμένη:

«Eργάζομαι σε κάτι δικό μου που φυσικά απολαμβάνω πολύ. Ασχολούμαι με το MMA κάτι λιγότερο από 7 μήνες και αγωνίζομαι πρώτη φορά στη ζωή μου.
Μου αρέσει όλη η διαδικασία στο ΜΜΑ , η προπόνηση , η ψυχολογική προετοιμασία, το γεγονός πως συνέχεια διευρύνω τα όρια μου.  

Θέλω μια ωραία εμφάνιση και ελπίζω σε έναν δυνατό αγώνα.Για αυτό μπήκα στο MMA , άλλωστε -γουστάρω ένταση», δηλώνει η Μήτρου που έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό σε ένα από τα καλύτερα promotion της Ελλάδος.

Photo:Karolos Karidis