25/04/2024

Ελίνα Καλλιονίδου: «Πρέπει να σκέφτομαι πιο πολύ την ζώνη του Bellator»!

Η Gunner είναι φιλόδοξη και δεν μπορεί να μην σκεφτεί την ζώνη του Bellator, να έρχεται στην Ελλάδα

Στην καλύτερη φάση της καριέρας της είναι η Ελίνα Καλλιονίδου που μετράει δύο συνεχόμενες νίκες στο Bellator και αποδεικνύει πως είναι άξια πρεσβυτερα της χώρας μας στα μεγάλα σαλόνια των μικτών πολεμικών τεχνών.

Αγωνιζόμενη στην Flyweight κατηγορία όπου ανήκουν αθλήτριες με μεγάλη ιστορία στο promotion(Κielholtz, Macfarlane κτλ), η Καλλιονίδου θα παλέψει με τις πιθανότητες  της για να φτάσει κάποια στιγμή στην διεκδίκηση του τίτλου. Η ίδια μιλώντας στο Fightsports.gr τόνισε πως πρέπει να αρχίσει να το σκέφτεται πιο πολύ…

«Η αλήθεια είναι πως στο μυαλό μου ακόμα είναι αρκετά μακριά ,αλλά μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να το σκέφτομαι πιο πολύ. Ο μάνατζερ μου, μου πετάει κάτι σποντες(γέλιο)», σχολιάζει η Gunner που μεταξύ άλλων τονίζει πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να προπονείται στο Armagos Gym.

«Σωματικά έχω αλλάξει πάρα πολύ. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η νέα μου ομάδα και η διαφορετική προπόνηση που έκανα. Όσο για την ψυχολογία μου ποτέ δεν έπεσε ούτε άλλαξε με τις κακές κριτικές.

Εγω ότι κάνω, το κάνω για τον εαυτό μου και τις δικές μου εμπειρίες . Είναι πολλοί που κρίνουν από τον καναπέ τους», αναφέρει ενώ βρίσκει τις εντυπωσιακές διαφορές που συναντά σε ένα κορυφαίο promotion όπως το Bellator.

«Με εντυπωσιάζει η οργάνωση και η επαγγελματική αντιμετώπιση που υπάρχει σε όλους τους αθλητές (από την διοργάνωση). Επίσης το κλίμα που υπάρχει στο στάδιο πριν και μετά τον αγώνα, χάσεις -νικήσεις, για όλους εκεί μέσα είσαι νικητής και θα σου δείξουν αγάπη και συμπαράσταση μέχρι σεβασμό και άπειρο θαυμασμό».

Τέλος η Καλλιονίδου στέλνει μήνυμα στους φανς της για την ζώνη του Bellator!

«Tώρα ξεκινάνε όλα. Θα δούνε μια πολύ δουλεμενη και ολοκληρωμένη αθλήτρια σε όλα τα επίπεδα. Υπόσχομαι πολύ δυνατές μάχες και στο μέλλον να πατήσω Ελληνική γη με την πολυπόθητη ζώνη».