08/05/2024

Είπε «όχι» ο Diaz στον Lawler!

Αποκαλύψεις έκανε ο Joe Rogan όσον αφορά τις φήμες που ήθελαν τη ρεβάνς του Nick Diaz με τον Robbie Lawler στο UFC 209. Ο σχολιαστής του κορυφαίου ΜΜΑ promotion είπε ότι ο μεγάλος Diaz αρνήθηκε το ματς.


Στην εκπομπή του ο Joe Rogan είπε ότι ο Nick Diaz δεν θέλει να παίξει το δεύτερο ματς με τον «Ruthless» γιατί ψάχνει ένα μεγαλύτερο ματς ή ένα παιχνίδι τίτλου!

Σύμφωνα με τον Rogan το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι θα ήταν να παίξει ο Nick με τον Lawler! Από την άλλη πάλι ο σχολιαστής λέει ότι θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να τον δει να κοντραρίζεται με τον Conor McGregor σ’ένα παιχνίδι… σήριαλ που ο μεγάλος αδερφός θα’ρθει για να εκδικηθεί την ήττα του μικρού. Ο Rogan πιστεύει ότι αυτό το matchup θα απέφερε τρελά κέρδη και στους δύο.

Από την άλλη ο Joe μας θυμίζει ότι ο Woodley, ο πρωταθλητής της welterweight βγήκε και προκάλεσε τον Nick Diaz, αλλά ο Rogan αποκάλυψε μία συζήτηση που’χε με τον Dana λέγοντας στον αέρα: «Στα παιχνίδια τίτλων ποιοι είναι αυτοί που πουλάνε μεγάλα PPV’s; Ο Woodley πλέον είναι μεγάλος σταρ, μετά τη νίκη του επί του Wonderboy. Και πάλι όμως σε μια συζήτηση που είχα με τον Dana είπαμε ότι ο Tyron δεν μπορεί ακόμα να… Για τον Nick πάλι είπαμε ότι έχει να κερδίσει από το 2011. Δεν μπορείς λοιπόν έτσι απλά να τον βάλεις να παίξει για τίτλο.»