25/04/2024

Είναι το Ultimate Fighter 20 η πιο ενδιαφέρουσα σεζόν μετά την πρώτη;

Πάρα πολλοί από εμάς όταν αρχίσαμε να παρακολουθούμε το UFC μπήκαμε και στον κόσμο του μαχητικού του ριάλιτι «The ultimate fighter» το οποίο στις πρώτες του σεζόν, παρουσίαζε πάρα πολλά δυνατά ταλέντα που αργότερα πήραν και ζώνες, όπως ο Forrest Griffin και ο Rashad Evans. Όσο περνούσαν όμως οι σεζόν, οι ταλαντούχοι ΜΜΑ μαχητές προτιμούσαν να υπογράψουν σε άλλες διοργανώσεις όπως το Bellator και το Strikeforce παρά να μπουν στο ριάλιτι, το οποίο πολύ σωστά κάποιος είχε περιγράψει ως το πιο δύσκολο μαχητικό τουρνουά του κόσμου.

Έτσι το ταλέντο έπεσε, το δράμα μέσα στο σπίτι κούρασε και η θεατές άλλαξαν κανάλι. Όμως σε λίγες μέρες ξεκινάει η 20η σεζόν του TUF, μια σεζόν που έχει τέτοιες ιδιαιτερότητες που για πρώτη φορά ίσως, μετά την αρχική σεζόν, τραβάει το ενδιαφέρον όλου του κόσμου.

Σίγουρα ρόλο παίζει ότι όλο το καστ είναι γυναίκες όμως αν ήταν απλά αυτό δεν θα είχε να δέιξει κάτι περισσότερο από τις προηγούμενος σεζόν. Αυτό που κάνει όμως την διαφορά είναι το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες μαχήτριες είναι σίγουρα οι καλύτερες στον κόσμο στην συγκεκριμένη κατηγορία. Το UFC αποφάσισε αυτή τη φορά να κάνει την επιλογή του καστ λίγο διαφορετικά. Αντί να κάνει απλά δοκιμαστικά και όσες εντυπωσιάσουν να μπουν στο σπίτι, ο Dana White πήγε και αγόρασε ολόκληρη την strawweight κατηγορία της γυναικείας ΜΜΑ διοργάνωσης INVICTA! Από την πρωταθλήτριά της, μέχρι τις πιο αναννωρίσημες διεκδικήτριες, πήραν μεταγραφή στο UFC και κατευθείαν στο σπίτι του TUF.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του TUF που οι συμμετέχοντες σε μια σεζόν είναι πραγματικα ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ στον κόσμο στην κατηγορία τους και δεν είναι τυχαίο ότι επίσης για πρώτη φορά η νικήτρια της σεζόν θα πάρει και την ζώνη της πρωταθλήτριας!!!

Περιμένουμε λοιπόν με πολύ ενδιαφέρον την 10η Σεπτεμβρίου όταν και θα προβληθεί στις ΗΠΑ το πρώτο επεισόδιο.