25/04/2024

Δύο μαχητές από την Atos Greece στο Superkombat!

Μία εξαιρετική ευκαιρία για τους Έλληνες MMA μαχητές ανοίγεται μέσω της συνεργασίας του Mr. KIMBO Χρήστου Παπαναγιώτου με το πολύ καλό PROMOTION Superkombat μετά την απόφαση της διοργάνωσης να βάλει δοκιμαστικά, για την ώρα, και ΜΜΑ μάχες στο πρόγραμμα της, ξεκινώντας από το επόμενο κι όλας event της 12ης Απριλίου. Το Superkombat έχει δείξει ότι συμπαθεί τους Έλληνες μαχητές του Kickboxing και αν πιάσουν οι  ΜΜΑ σίγουρα θα αποτελέσουν μια καλή επιλογή για τους ανερχόμενους Έλληνες μαχητές και των Μικτών Πολεμικών Τεχνών.

Στο επόμενο event, οι δύο Έλληνες μαχητές που θα συμμετάσχουν προέρχονται από την Atos Greece του Ιωάννη Μποτώνη. Διαβάστε την ανακοίνωση της σχολής:

 «Η ATOS GREECE του Ιωάννη Μποτώνη θα πάρει μέρος σε αγώνες mma με δυο αθλητές, τον Χρήστο Παππά στα 90+ και τον Χρήστο Τσούλφα στο Superkombat στις 12 Απριλίου το οποίο είναι live στο Εurosport.. Επίσης vα τονίσουμε ότι το superkombat είναι μέσα στα τρία καλύτερα promotion του κόσμου και πρώτη φορά βάζει αγώνες mma και φυσικά είναι μεγάλο βήμα για την ATOS GREECE να είμαστε μάλιστα με δυο αθλητές. Σαφώς όλα αυτά γίνανε χάρη στον κ. Χρήστο Παπαναγιώτου ο οποίος είναι εκπρόσωπος τους εδώ και τον ευχαριστούμε πολύ και στο μέλλον θα έχουμε συνεργασία για τις mma»