19/04/2024

Δύο Έλληνες στο TWINS MMA στη Βουλγαρία

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί στην Σόφια (Βουλγαρία) η έβδομη διοργάνωση TWINS mma .  Η διοργάνωση αρχικά προγραμματισμένη για αρχές Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε , φέρνοντας κάποιες αλλαγές στην κάρτα αγώνων.
Έχουμε λοιπόν δύο συμμετοχές από Ελληνικής πλευράς. Οι Αναγνωστόπουλος Γιάννης και Τσιλίδης Γιώργος αθλητές της HELLAS Top Team με προπονητή  τον Δημητρίου Δημήτρη.
Ο Τσιλίδης θα αγωνισθεί στα -70 κιλά εναντίον του Βούλγαρου Valentin Benishev. Αθλητής που στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της WMMAA το 2013 έφτασε στα ημιτελικά και έχει καταβολές από την πάλη.
Ο Αναγνωστόπουλος στα -77 κιλά θα αγωνισθεί με έναν από τους καλύτερους κι εμπειρότερους Βούλγαρους αθλητές τον Rosen Dimitrov . Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Sambo και Combat-Sambo με πολλούς επαγγελματικούς αγώνες και συμμετοχή στα Μ-1.
Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ Δημητρίου Δημήτρης δήλωσε » Οι Έλληνες αθλητές κλήθηκαν τελευταία στιγμή και με ελλιπή προετοιμασία δέχτηκαν να αγωνισθούν με δύο από τους καλύτερους Βούλγαρους αθλητές. Πιστεύω σε μία καλή εμφάνιση των αθλητών μας και όλα είναι πιθανά όταν μιλάμε για τις mma.»
Rosen-Yoanis