29/03/2024

Πρόσωπο με πρόσωπο Μιχαηλίδης – Roosmalen στην ζύγιση του FFC 22

UPDATE: ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ!

Με τον μεγάλο αστέρα της βραδιάς Robin Van Roosmalen παρόντα και όλα τα ελληνικά ονόματα στις επάλξεις , πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του FFC 22 πριν από λίγο.

Ο μεγάλος Ολλανδός ζυγίστηκε εντός του ορίου των 66 κιλών για πρώτη φορά στην καριέρα του και ενώ φαινόταν η κούραση από το Weight Cutting στο πρόσωπό του μας έδωσε αρκετές ειδήσεις. Απαντώντας στις ερωτήσεις του fightsports ο Ολλανδός είπε ότι νοιώθει καλά στα 66 κιλά και ότι δεν αποκλείει να κατέβει κατηγορία και στο Kickboxing για να διεκδικήσει 2η ζώνη του GLORY, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει τα 70 κιλά όπως μας είπε.

Έκανε το πρώτο του MMA fight camp στους Blackzillians και μας δήλωσε ότι τον βοήθησαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του UFC όπως ο Rashad Evans, o Rumble Johnson και ο Sean Soriano που ήταν και μαζί του στην Αθήνα.

Οι άνθρωποι του FFC μας ενημέρωσαν ότι η διοργάνωση έχει συμβόλαιο με τον Ολλανδό για τους ΜΜΑ αγώνες του για 2 χρόνια άρα δεν είναι.. μεμονωμένο παιχνίδι ενώ ο ίδιος ο πρωταθλητής του GLORY συγκρίνοντας την δική του περίπτωση με αυτή του επίσης πρωταθλητή Rico Verhoeven που κέρδισε το ΜΜΑ ντεμπούτο του στο έδαφος πριν λίγους μήνες, είπε ότι ο δικός του αντίπαλος είναι πολύ καλύτερος, είναι πιο έμπειρος από τον ίδιο στο ΜΜΑ και ότι θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη με όποιο τρόπο μπορεί.

Δυστυχώς δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ερωτήσεις και στον Αθηνόδωρο Μιχαηλίδη αφού ζυγίστηκε 700 γραμ. βαρύτερος και είχε μια ώρα στη διάθεσή του να τα χάσει για να γίνει το παιχνίδι κανονικά. Τελικά ξαναζυγίστηκε 200 γραμμάρια βαρύτερος αλλά ο Roosmalen δεν ήθελε να ακυρώσει τον αγώνα και δέχθηκε να αγωνιστούν παίρνοντας το 20% της αμοιβής του Μιχαηλίδη. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ!