25/04/2024

«Δολοφονικά» τα επόμενα main event του UFC

Το UFC 209 «βούλιαξε» μετά την ακύρωση του Nurmagomedov vs. Ferguson και πήγε εντελώς… περίπατο με την παταγώδη αποτυχία ως προς το θέαμα του main event που βρήκε νικητή τον Tyron Woodley απέναντι στον Stephen Thompson. Τι ακολουθεί όμως από εδώ και πέρα; 


Ο κορυφαίος ΜΜΑ οργανισμός επανέρχεται μετά το UFC 209 με δύο Fight Night και από τις 8 Απριλίου και μετά μπαίνει στη ζωή μας με PPV σόου. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μόνο τα αριθμημένα event και τις κορυφαίες μάχες που περιέχουν.

Στις 9 Απριλίου λοιπόν ο Daniel Cormier επιτέλους θα υπερασπιστεί τον τίτλο του! Αντίπαλος του θα είναι ο εξαιρετικά ανεβασμένος Anthony «Rumble» Johnson. Στο co main event θα συγκρουστούν οι Weidman – Mousasi για την middleweight κατηγορία.

Μετά και από το UFC 210 το promotion θα μας παρουσιάσει δύο Fight Night που θα αποτελέσουν τον προάγγελο του UFC 211. Το «211» θα γίνει στο Ντάλας και στην κορυφή της κάρτας δεσπόζει η μάχη τίτλου των heavyweight Stipe Miocic και Junior dos Santos. Όσον αφορά το co main event, ξανά αγώνας τίτλου με την Joanna Jędrzejczyk να υπερασπίζεται τη ζώνη της απέναντι στην Jéssica Andrade.

To πρώτο PPV σόου του καλοκαιριού θα βρει τον Jose Aldo κόντρα στον Max Holloway. Ο «Blessed» θα κάνει διεκδίκηση τίτλου από τον Jose μέσα στη Βραζιλία και άπαντες περιμένουν να δουν αν ο θρυλικός featherweight θα κρατήσει τη ζώνη που πήρε από τον McGregor χωρίς αγώνα (σ.σ. το UFC αφαίρεσε τον τίτλο από τον Ιρλανδό).

Κάπως έτσι έχει διαμορφωθεί η εικόνα των βασικών σόου του UFC μέχρι αυτή τη στιγμή. Σίγουρα, με την πάροδο των μηνών θα μάθουμε πότε θα παίξει ο GSP με τον Bisping και πότε θα επιστρέψει ο Conor McGregor για να υπερασπιστεί τον τίτλο της lightweight.

 

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK