19/04/2024

Διοικητικό στέλεχος της ομάδας του Khabib καταζητείται για απόπειρα δολοφονίας

Άλλο ένα σκάνδαλο έρχεται να πλήξει την ομάδα Eagles MMA της οποίας προεδρεύει ο πρωταθλητής του UFC, Khabib Nurmagomedov.


Έπειτα από τη σύλληψη του ολιγάρχη, Ziyavudin Magomedov ο οποίος ίδρυσε τους Eagles MMA και έβαλε πρόεδρο τον Khabib, ένας ακόμη από τα διοικητικά στελέχη του νταγκεστανικού fight club καταζητείται για απόπειρα δολοφονίας.

Πρόκειται για τον Denis Klopnev, έναν πρώην μάνατζερ της Summa Group (ανήκει στον Magomedov) και διοικητικό στέλεχος των Eagles MMA. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να οργάνωσε τον άγριο ξυλοδαρμό του πρωταθλητή του Sambo,  Shamil Kuramagomedov.

O Kurmagomedov το 2017 που αποπειράθηκαν να τον σκοτώσουν αρνήθηκε να μιλήσει στις Αρχές, ωστόσο το έκανε αργότερα και η αστυνομία ήδη έχει συλλάβει αθλητές των Eagles MMA που βρίσκονται στο γκρουπ που ξυλοκόπησε τον Kurmagomedov.

Όσον αφορά τον ενορχηστρωτή, Koplev, αυτός μέσω του δικηγόρου έχει αρνηθεί τα πάντα, ακόμη και τη συμμετοχή του στους Eagles MMA και συνεχίζει να καταζητείται από τις Αρχές με διεθνές ένταλμα σύλληψης.