19/04/2024

«Διαζύγιο» σοκ στο UFC!

Τίμησε το κλουβί του UFC όσο λίγοι και αποτέλεσε τη «χρυσή γενιά» των Βραζιλιάνων που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στο κορυφαίο ΜΜΑ promotion.

Δυστυχώς όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος και… χτύπησε και τον συμπαθέστατο Antonio Silva ο οποίος αμοιβαίως έλυσε τη συνεργασία του με τον οργανισμό.

Ο πρώην διεκδικητής του τίτλου της βαριάς κατηγορίας ήταν πολύ πολύ κακός στα τελευταία ματς που έπαιξε ηττήθηκε στα πέντε με διακοπή λόγω TKO, KO (σ.σ. συμπεριλαμβάνουμε τα έξι τελευταία παιχνίδια) και όπως ήταν αναμενόμενο το συμβόλαιο δεν ανανεώθηκε.

 

MMA: UFC 156-Overeem vs SilvaΜία μακρά συνεργασία λοιπόν τερματίστηκε χωρίς ιδιαίτερη φασαρία και πλέον ο «Bigfoot» είναι ελεύθερος να ψάξει το επόμενο promotion της καριέρας του καθώς στα 37 του χρόνια και με χάλια αποτελέσματα δεν έχει ανακοινώσει ότι βάζει τέλος.

Το RIZIN αξίζει να σημειωθεί πως τον είχε προσεγγίσει στις αρχές του 2016.

Στο βιογραφικό του ο Antonio έχει να γράφει με τεράστια γράμματα τη νίκη επί του Fedor και φυσικά το UFC 160 που διεκδίκησε τον τίτλο της κατηγορίας του από τον Cain Velasquez. Χωρίς τελικά να τον κατακτήσει…