20/04/2024

Δημήτρης Πουρνάρης: Eύκολο να μιλάς δύσκολο να μάχεσαι

Μετά το ματς του Δημήτρη Μαργαριτόπουλου με τον Δημήτρη Πουρνάρη, ο κόσμος ξεσηκώθηκε με την κίνηση του δεύτερου να μην δώσει το χέρι στον πρώτο. Το Fightsports.gr θέλοντας να κρατήσει ίσες αποστάσεις μίλησε και με τις δύο πλευρές και τον Πουρνάρη (διαβάστε εδώ την συνέντευξη του Δημήτρη Μαργαριτόπουλου) να τονίζει πως το λάθος ήταν του Μαργαριτόπουλου που τον προσέγγισε σε θέση μάχης.

«Εύκολο να μιλάς δύσκολο να μάχεσαι… Όλοι όσοι με κριτικάρουν σίγουρα δεν έχουν παίξει ποτέ MMA. Αλλιώς φαίνονται τα πράγματα ως θεατής και αλλιώς όταν είσαι μέσα στο κλουβί έτοιμος να χτυπηθείς. Το λάθος είναι του κ. Μαργαριτοπουλου που δεν έκανε από την αρχή της έναρξης του αγώνα, φανερή την πρόθεση του να δώσουμε τα χέρια, προσεγγίζοντας με σε θέση μάχης, το χέρι που πήγε να μου δώσει, δεν το έλαβα όπως ήθελε με αποτέλεσμα να γίνει η παρεξήγηση. Αν ερχόταν με τεντωμένο χέρι όπως συνηθίζεται θα του έδινα το χέρι, δεν είχα ούτε  έχω κάποιο πρόβλημα προσωπικό μαζί του ακόμα και μετά τις προσβολές του ότι δεν έπαιξα τίμια. Θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά μια παρεξήγηση», τόνισε ο υψηλόσωμος MMAer που στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία του στο Cage Survivor.

«Το Cage Survivor ήταν μία ωραία εμπειρία με μια σκληρή μάχη αν και δεν έδειξα τον πραγματικό μου εαυτό και δυστυχώς δεν έφταιγε η διαφορά μας στα κιλά για αυτό. Από εδώ και πέρα δουλεύω πάνω στα λάθη μου και  ετοιμάζομαι για τον επόμενο αγώνα όπου και οπότε είναι».

Τέλος ο Πουρνάρης υποσχέθηκε δυνατή μαχητική σεζόν.

«Για την νέα μαχητική χρονιά ελπίζω να δώσω πολλούς και δυνατούς αγώνες. Θέλω να κλείσω ευχαριστώντας την σχολή μου το DIAS MMA CLUB THESSALONIKI, τον δάσκαλο μου Σαμαρτζίδης Γεώργιο και όλους τους συναθλητές μου που με στηρίζουν και με την βοήθεια τους κάθε μέρα γίνομαι και καλύτερος».