20/04/2024

«Δεν ξέρουμε εάν θα δούμε ποτέ ξανά τον Nate Diaz»

Η μεγάλη νίκη του Nate Diaz επί του Conor McGregor ταρακούνησε τον MMA κόσμο ο οποίος αν και έχει μάθει στις εκπλήξεις του αθλήματος και κυρίως στην… στρογγυλή τράπεζα των κορυφαίων το UFC, παραμιλάει με το κατόρθωμα του μαχητή από το κακόφημο Στόκτον της Καλιφόρνια.

Ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος της top ΜΜΑ διοργάνωσης έδειχνε να μην το περίμενε κάτι τέτοιο, αλλά παρά το… σοκ της ήττα του «καπετάνιου» Conor McGregor ο πανέξυπνος και ηθικός αυτουργός όλης αυτής της σπουδαίας κατάστασης Dana White δεν έχασε το χιούμορ του και ιντρίγκαρε κατάλληλα και για μία ακόμη φορά τους φανς.

Diaz vs McGregor: Πως ο «αλήτης» απ’το Stockton σιώπησε τον περιβόητο!

Ο πλέον αρμόδιος για το μέλλον του σόου και των μαχητών ρωτήθηκε σχετικά με το επόμενο βήμα του Nate τώρα που πέτυχε μία τόσο μεγάλη νίκη και είναι το κεντρικό πρόσωπο του σόου, τουλάχιστον σίγουρα μέχρι τον επόμενο μεγάλο άθλο κάποιου εκ των συναδέρφων του.

O Nate Diaz «τελείωσε» τον Conor!

Στη συγκεκριμένη ερώτηση ο Dana με πολύ διάθεση για χιούμορ είπε στους δημοσιογράφος πως αμφισβητεί γενικά το γεγονός πως θα δει ποτέ ξανά κανείς τον Nate Diaz. Όταν οι ρεπόρτερ ρώτησαν τον λόγο ο πρόεδρος του UFC απάντησε πως ο Nate σκοπεύει με τα χρήματα που κέρδισε να αγοράσει ένα γιοτ κι έτσι ενδεχομένως να φύγει για τη θάλασσα και να μην το δει ποτέ κανείς…

Το μήνυμα του Diaz μετά την νίκη: Εγώ δεν έμεινα έκπληκτος Mo@#$%^&ckers