19/03/2024

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Lobov τρώει… μπούλινγκ από Ρώσους για τον Conor!

Άσχημες εικόνες κατέγραψε κάμερα στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι μαχητές που θ’ αγωνιστούν στο UFC 223. 


Ρώσικος… εμφύλιος για χάρη του Conor McGregor ξέσπασε μεταξύ των Artem Lobov και Khabub Nurmagomedov. O μαχητής από το Νταγκεστάν ήταν έξαλλος με τον κολλητό του Ιρλανδού, ενώ όπως φαίνεται στο ΒΙΝΤΕΟ τον χαστουκίζει στο σβέρκο υποτιμητικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ξένων Μέσων, ο Lobov φέρεται να είπε κάτι τον «Eagle» κι εκείνος μαζί με την ομάδα του τον στρίμωξαν, με τον Khabib να απαιτεί από τον Lobov να μην χρησιμοποιήσει ξανά τ’ όνομά του.

Επί του θέματος, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει καταφερθεί δημόσια,  ενώ η σκηνή κάνει το γύρω του κόσμου, μόλις μερικές ημέρες πριν οι δύο αθλητές μπουν για το καθήκον στο κλουβί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν το επεισόδιο… στημένο έτσι ώστε να «φτιαχτεί» μία ιστορία για το επόμενο ματς που θα είναι ο Nurmagomedov vs. McGregor, αν φυσικά ο MMAer από το Νταγκεστάν κερδίσει τον Holloway.

Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι παλαιότερα ο Lobov είχε έρθει στα χέρια με μία παρέα από το Νταγκεστάν σε κλαμπ της Μόσχας, πάλι επειδή προσέβαλλαν τον Conor και του έλεγαν ότι φοβάται να παίξει με τον Khabib.