26/04/2024

Δεν αποσύρεται ο Lewis, θέλει ξεκαθάρισμα με Ngannu

Μετά την ήττα του με ΤΚΟ από τον Mark Hunt πριν από 2 βδομάδες περίπου, ο Derrick Lewis ανακοίνωσε την πρόθεση του να αποσυρθεί από το ΜΜΑ.


Φαίνεται όμως ότι το ξανασκέφτηκε από τότε, ίσως έπαιξαν ρόλο και τα ειρωνικά tweets των Ngannu και Browne, αφού είπε στον Ariel Helwani ότι όχι μόνο άλλαξε γνώμη αλλά θέλει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό, μόλις ξεμπερδέψει με έναν τραυματισμό στη μέση.

“Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστώ εγχείριση γιατί το σκέφτηκα λίγο και δεν θα είναι η τελευταία μου μάχη αυτή. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και την Τετάρτη (αύριο) θα μάθουμε αν είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός. Ελπίζω να επιστρέψω πριν το τέλος του χρόνου» είπε ο Lewis στο MMA Hour.

Όσον αφορά τον αντίπαλο που προτιμάει; Αυτός είναι το νέο μεγάλο ταλέντο της κατηγορίας ο Francis Ngannu.

“Αυτός ο τύπος (Ngannou) δεν εντυπωσιάζεται από κανέναν οπότε είναι λογικό να λέει χαζομάρες. Αν μπορώ θέλω αυτόν επόμενο»

Ο Ngannu είναι 5-0 στο UFC και στην τελευταία μάχη έβγαλε νοκ άουτ τον Arlovski σε 1.5 λεπτό. Λογικά τώρα θα θέλει μάχη με αντίπαλο πιο ψηλά στα rankings από ότι ο Lewis αλλά μπορεί να το δούμε το ματς αφού θα έχει «ξύλο».