27/04/2024

Δείτε Hightlights από τα επίσημα πλάνα του GFC 6! (BINTEO)

Ο αποχαιρετισμός του κεντρικού παρουσιαστή του GFC 6 Νίκου «NIVO» Βουρλιώτη αργά το βράδυ του Σαββάτου έριξε την αυλαία στην καλύτερη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.
Το Greek Fighting Championship, στην 6η έκδοσή του παρουσίασε ατόφιο ΜΜΑ θέαμα εντός και εκτός του οκτάγωνου κλουβιού και κράτησε τους τυχερούς θεατές καθηλωμένους στο κλειστό του Tae Kwon Do στο π. Φάληρο, μέχρι το τελευταίο καμπανάκι.
Η παραγωγή ήταν αρτιότερη από ποτέ, από τον φωτισμό ως την επιπέδου UFC κάλυψη για το NOVASPORTS και τις 4 γιγαντοοθόνες που παρουσίαζαν με εντυπωσιακό τρόπο όλη την δράση ζωντανά και με replay των επίμαχων φάσεων. Κάτι πολύ μπροστά για τα ελληνικά δεδομένα που εξέπληξε τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες.
Αν όμως η παραγωγή ήταν 5 αστέρων το αθλητικό κομμάτι ήταν τουλάχιστον ισάξιο. Δεκατρείς σπουδαίες μάχες όπου είδαμε όλη την ουσία του αθλήματος. Ψυχή, σεβασμός στον αντίπαλο, υποταγές, τεχνική, εντυπωσιακά χτυπήματα και μεγάλους νικητές.

Εν κατακλείδι, το GFC 6 μπαίνει στην ιστορία ως το πιο επιτυχημένο MMA event αυτής της χώρας, μια διοργάνωση που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από άλλες σπουδαιότερες του εξωτερικού.