19/04/2024

Δείτε το Παλαιολόγος – Πλασάρης από το Battle/EFL

Δείτε από ερασιτεχνική λήψη το βίντεο του αγώνα Πλασάρη – Παλαιολόγου από το Battle/EFL της Κυριακής ο οποίος προκάλεσε και αρκετές αντιδράσεις για το ισόπαλο αποτέλεσμα και από τις δυο πλευρές. Αν και είχαμε πει να περιμένουμε το επίσημο βίντεο, η ποιότητα αυτού εδώ στο άρθρο είναι αρκετά καλή για να πούμε δύο πράγματα.

Ο Παλέ κέρδισε τον πρώτο γύρο 10-9 κυρίως με το ground and pound στο τελευταίο λεπτό.

Ο Πλασάρης κέρδισε τον δεύτερο γύρο 10-9 με Takedowns και πολύ καλό έλεγχο στο έδαφος και ground and pound που σκόραρε. Είχε και ένα καλό σερί στο όρθιο στην αρχή.

Ο Πλασάρης κέρδισε τον τρίτο γύρο με 10-9 με τον ίδιο τρόπο που κέρδισε τον δεύτερο. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Παλαιολόγος τον βρίσκει στο μπάσιμο με ένα γόνατο, ο Πλασάρης εμφανώς το νοιώθει το χτύπημα αλλά συνεχίζει και προσπαθεί να ολοκληρώσει το takedown και κάπου εκεί χτυπάει το καμπανάκι. Επίσης, ο διαιτητής ίσως κακώς τους σήκωσε σε εκείνο σημείο. Όπως και να έχει το χτύπημα στο τέλος δεν θα πρεπε να δικαιολογεί την ισοπαλία.

Η μάχη γενικά δεν έδειξε μεγάλες διαφορές στους δύο αθλητές, το αποτέλεσμα μιας πιθανής ρεβάνς είναι αμφίρροπο. Το ρίνγκ επίσης δεν βοήθησε τους δύο αθλητές, ειδικά όταν έπαιζαν στο έδαφος.