26/04/2024

Γκερέκος vs Ογκανεσιάν στο GFC 5!

Ο “HITMAN”  παίζει ΜΜΑ στο GFC 5!

.

Ένας από τους καλύτερους kickboxers στην χώρα μας, στην κατηγορία των 82 κιλών, θα κάνει το ντεμπούτο του στις ΜΜΑ στο GFC 5 στις 25 Ιανουαρίου στο κλειστό του Tae kwon do μέσα στο οκτάγωνο κλουβί!

Ο Αλέξανδρος Γκερέκος θα έρθει αντιμέτωπος με τον πολύ καλό Ρόμπερτ Ογκανεσιάν σε μία μάχη που αναμένεται να προσφέρει πολύ θέαμα.

Ο Κερκυραίος μαχητής έχει εμπειρία από το παιχνίδι στο έδαφος και τις ΜΜΑ αφού έχει βασική του πολεμική τέχνη το Κορεάτικο Hwal Moo Do το οποίο είναι μία μικτή πολεμική τέχνη με παιχνίδι και στην όρθια μάχη και στο έδαφος. Παλιότερα μάλιστα ο Γκερέκος είχε κατέβει και σε αγώνες Grappling με επιτυχία. Ο ίδιος είχε εκφράσει, μετά το GFC 4 στη Λάρισα όπου έπαιξε Kick boxing μέσα σε κλουβί , την θέληση να κάνει το ντεμπούτο του στις ΜΜΑ και η επιθυμία του θα γίνει πράξη στο κορυφαίο MMA show της Ελλάδας.

Τον φορμαρισμένο Έλληνα μαχητή θα «υποδεχθεί» στο οκτάγωνο του GFC ο ταλαντούχος striker της Αρμάγος team και sparring partner του Χρήστου Πλασάρη, Ρόμπερτ Ογκανεσιάν, ένας από τους λίγους MMA fighters στην Ελλάδα που διακρίνεται για το εξαιρετικό όρθιο παιχνίδι του. Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν από λίγους μήνες βγήκε και πρωταθλητής Ελλάδας στην Πυγμαχία (Β κατηγορία) κερδίζοντας στον τελικό τον έμπειρο Παύλο Μήσια, έναν αθλητή που έχει κερδίσει τον Γκερέκο στο παρελθόν!

Όπως και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της Main Card, Γκερέκος και Ογκανεσιάν θα παίξουν με UFC Rules!

Θυμίζουμε ότι στο main event της βραδιάς ο Τόνυ Χριστοδούλου επιστρέφει στην Ελλάδα και στο GFC 5 για να αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό Βούλγαρο μαχητή Georgi Stoyanov με ρεκόρ 17-2 και προσύμφωνο για το Bellator αμέσως μετά το GFC 4! Μία νίκη για τον Έλληνα μαχητή τον φέρνει ένα βήμα πριν το UFC.

Πλούσιο θέαμα από μαχητές του υψηλότερου επιπέδου υπόσχεται το GFC 5 και ο πρόεδρος του Γιώργος Βεντούρας σε όσους βρεθούν στο κλειστό του Tae Kwon Do στις 25 Ιανουαρίου!

GFC 5 The Cage is Back!