23/04/2024

Για το UFC 202 πάει η επιστροφή του McGregor… στράβωσε το ραντεβού με Diaz;

Ο Conor McGregor και το UFC με εκπροσώπους τον ιδιοκτήτη Lorenzo Fertitta και τον πρόεδρο Dana White κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για να τα βρουν και η χρυσή τομή βρέθηκε περί της ανάκαμψης των σχέσεων των δύο πλευρών. Δύο ημέρες αργότερα το δίδυμο πέταξε στο Stockton για τον Nate Diaz με το TMZ να λέει πως ο Dana έφυγε από την ταβέρνα… μπαρούτι!

Σύμφωνα με το TMZ ο Dana White στις συζητήσεις που έκανε με τον Nate Diaz για να μπουν σε μία σειρά οι διαδικασίες της ρεβάνς με τον McGregor αγανάκτησε και έφυγε εκνευρισμένος από τη συνάντηση! Οι όροι των δύο πλευρών δεν ταυτίζονται και συμφωνία δεν υπήρξε σε πρώτη φάση.

Από την άλλη το MMAFighting με… όπλο τη φωτογραφία που τραβήχτηκε μετά το ραντεβού των τριών ανδρών έμπροσθεν του γκράφιτι του Diaz, λέει πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά. Όπως αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους από το προαναφερθέν Μέσο ο Nate ζήτησε από τα δύο αφεντικά να έρθουν να τον βρουν στο σπίτι του όπως έγινε για τον McGregor (σ.σ. δεν πήγαν Ιρλανδία, αλλά στο Μπέβερλι Χιλς) και υπήρξε καταρχήν συμφωνία να γίνει η ρεβάνς στο UFC 202 στις 20 Αυγούστου!

Επίσης διαβάζουμε ότι οι τελειωτικές αποφάσεις και η επίσημη ανακοίνωση είτε θετική είτε αρνητική θα γίνει την Παρασκευή που μας έρχεται.

Για την οικονομία του θέματος ο Diaz κέρδισε τον Μάρτιο τον McGregor με υποταγή και είχε κανονιστεί η ρεβάνς για το 200 με τον Ιρλανδό τελικά να μένει εκτός κάρτας, επειδή δεν ήθελε να ακολουθήσει την πολιτική προώθησης του αγώνα που του έθεσε το UFC.