18/04/2024

Γιατί ο McGregor είναι ο μεγαλύτερος σταρ όλων των εποχών στο UFC

O Ιρλανδός είναι ένα φαινόμενο

Ο Ιρλανδός κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να βάλει μέσα σε όλα σπίτια τις μικτές πολεμικές τέχνες. Η αύξηση των pay per views είναι το καλύτερο επιχείρημα για να δει κανείς τι έχει προσφέρει ο Conor McGregor στο άθλημα.

Είναι αυτός που εκτόξευσε τους μισθούς πολλών αθλητών στο promotion και αυτός που δημιούργησε εκατομμύρια φανς χάρη στην προσωπικότητα και το αγωνιστικό του στυλ. Μάλιστα μέσα στα πέντε κορυφαία pay per view τα τέσσερα είναι δικά του! Πάμε να δούμε την λίστα:

  • Eddie Alvarez vs Conor McGregor(UFC 205) 1.3 εκατομμύρια πωλήσεις
  • Conor McGregor vs Nate Diaz I(UFC 196) 1.5 εκατομμύριο πωλήσεις
  • Brock Lesnar vs Frank Mir 2 (UFC 100) 1.6 εκατομμύρια πωλήσεις
  • Conor McGregor vs Nate Diaz 2 (UFC 202) 1.65 εκατομμύρια πωλήσεις
  • Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor (UFC 229) 2.4 εκατομμύρια πωλήσεις

O ΜcGregor κατέχει το πιο γρήγορο νοκ άουτ σε αγώνα τίτλου του UFC μέσα σε 13 δεύτερα επί του Jose Aldo. Έχει το τέταρτο πιο γρήγορο ΤΚΟ απέναντι στον Donald Cerrone. Έχει τα περισσότερα knock downs σε αγώνα τίτλου(4) απέναντι στον Eddie Alvarez. Kατέκτησε τρεις τίτλους αήττητoς(Featherweight, Lightweight και μία interim).

Ο δεύτερος αθλητής στην ιστορία με τα περισσότερα night bonus παρέα με τον Cerrone(7). To μεγαλύτερο sold out στην Αμερική με 20.427 ανθρώπους στο Madison Square Garden απέναντι στον Eddie Alvarez. Το δεύτερο μεγαλύτερο sold out απέναντι στον Khabib Nurmagomedov 20.034 στην T-Mobile Arena.

Τα μεγαλύτερα pay per views σε αγώνες άνευ τίτλου στα ματς με τον Nate Diaz. Τα μεγαλύτερα έσοδα από εισιτήρια( McGregor vs Alvarez, Khabib vs McGregor, McGregor vs Cowboy).