19/04/2024

Για θρησκευτικούς λόγους δυσκολεύει του Nurmagomedov στο «UFC 200»

Αμέσως μόλις ακύρωσε λόγω τραυματισμού ο Tony Ferguson τη μάχη του με τον Khabib Nurmagomedov οι φήμες περί ρεβάνς του Ρώσου με τον Rafael Dos Anjos στο «UFC 200» όπως ήταν αναμενόμενο… ξέσπασαν!

Στο επετειακό όμως σόου του κορυφαίου MMA promotion ο Nurmagomedov να παίξει είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρώτον παρότι αήττητος και πανάξιος διεκδικητής του τίτλου, εάν αναλογιστεί κανείς πως διέλυσε τον Dos Anjos, ο Khabib απέχει δύο χρόνια από τις μάχες λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού κι έτσι από τη μία στιγμή στην άλλη είναι δύσκολο να πάει για τίτλο. Φυσικά εάν κάτι τέτοιο το θέλει το UFC τότε γίνεται και την επόμενη ημέρα…

Μελέτης – Φλοριάν… εν θερμώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακυρώθηκε main event του UFC

Χαμογελαστός και «OK» o μποξέρ που ξύπνησε από το κώμα! 

Από εκεί και πέρα πάντως την περίοδο που θα γίνεται το «UFC 200» Ιούλιο δηλαδή ο Nurmagomedov θα έχει μόλις περάσει έναν δύσκολο μήνα. Το Ραμαζάνι ξεκινάει στις 6 Ιουνίου και τελειώνει στις 5 Ιουλίου γεγονός που δυσκολεύει την προετοιμασία όλων των Μουσουλμάνων αθλητών γενικά στον κόσμο, αφού οι απαιτήσεις είναι εξαντλητικές.

Από εκεί και πέρα ο μαχητής από το Νταγκεστάν θα παίξει τελικά στο UFC on FOX στις 16 Απριλίου κόντρα στον νεοφώτιστο στο UFC Darrell Horcher ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο promotion μετά το πέρασμά του από το Bellator και CFFC.