25/04/2024

Γιατί δεν γουστάρω να δω το Mayweather – McGregor

Από άποψη επισκεπτών στο fightsports.gr μία ενδεχόμενη μάχη του Conor McGregor με τον Floyd Mayweather θα ήταν το ιδανικό για ένα ακόμη σπάσιμο των ρεκόρ επισκεψιμότητας, αναμφισβήτητα αφού πρόκειται για τους δύο πιο δημοφιλείς μαχητές στο ελληνικό κοινό τουλάχιστον γι’αυτή την περίοδο.

Παρασκήνιο, προσκήνιο, μπινελίκια, τρομερές συνεντεύξεις Τύπου, αγώνας, μετά τον αγώνα. Ένας κακός χαμούλης για κάνα δίμηνο στάνταρ. Τι γίνεται όμως για την αισθητική μας; Αντικειμενικά αν το δει κάνεις, εντάξει έχει ενδιαφέρον να δεις δύο λαλίστατους  τύπους και εξαιρετικά καλούς μαχητές να πλακώνονται…

Δεν σας κάνει όμως λίγο για freak show; Σαν να παίρνουμε στα σοβαρά έναν αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας του Big Show με τον Rey Mysterio, κάτι τέτοιο είναι στο μυαλό μου το Mayweather – McGregor. Ας το κάνουν στο WWE και σε παιχνίδι «Hell in Cell» να γουστάρουμε όλοι. Εκεί ναι θα ήταν φοβερό.

Σίγουρα, ο Mayweather και ο McGregor αφοδευμένους μας έχουν αν γουστάρουμε όχι. Θέλουμε δεν θέλουμε θα το δούμε το παιχνίδι αυτό… Αυτοί θα αφοδευτούν στο χρήμα ανεξαρτήτου αποτελέσματος και όλα καλά.

Για να είναι πιο ολοκληρωμένος ο συγκεκριμένος θίασος το ενδιαφέρον θα ήταν να παιχτούν δύο ματς. Το ένα να είναι πυγμαχικό και το άλλο ΜΜΑ, άσχετο που και πάλι κάτι δεν… κολλάει στην προκειμένη περίπτωση.

Ο καλύτερος πυγμάχος του κόσμου έχει το μεγαλύτερο αβαντάζ, όντως, αλλά τι θα γίνει με την καριέρα του McGregor; Πού θα πάει μετά ο… καρυδάτος Conor που παίζει με όλους και με όλα. Πού θα πάει να… κρυφτεί ηττημένους από τους επικριτές του; Θα πει κανείς πιο έξυπνος από μένα: Σίγα και τι έγινε; Πήρε το… μαρούλι και γεια σας. 

Από την άλλη είναι και ο Floyd ο οποίος 49 φορές δεν έχασε από άλλους και άλλους, κανονικούς μποξέρ. Τι θα γίνει αν το ιστορικό 50-0 του το χαλάσει ο Conor McGregor; Ψυχιατρείο στην καλύτερη, αλλά με πάρα μα πάρα πολλά χρήματα στην τσέπη ο «Money».

Μία η άλλη είναι αυτός ο αγώνας, αλλά το μόνο σίγουρο πάντα κατά την ταπεινή άποψη του υποφαινόμενου είναι πως εάν γίνει τελικά θα πρόκειται για μεγάλη ασέβεια προς τους αθλητές και των δύο στυλ, αλλά και τον promoter οι οποίοι θα χάσουν τ’αβγά και τα πασχάλια μια και ο Floyd παρέα με τον Conor θα μαζέψουν όλο το χρήμα από την πιάτσα.

Συνωμοσία: Ταξιδευτής του χρόνου σε παιχνίδι του Tyson με… smartphone το 1995

Στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής ο Golovkin

Ονομαστός από την Σμύρνη, ο πρώτος Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας!